Αποκαλύπτονται τα μυστικά ομορφιάς των πιο εντυπωσιακών celebrities

Οι κυρίες της διεθνούς showbiz γνωρίζουν πολλά μυστικά για το πώς να διατηρούνται λαμπερές και φρέσκιες και τώρα έρχονται για να τα αποκαλύψουν σε εσάς, θέλοντας να σας χαρίσουν λίγη από τη λάμψη τους.

Η Beyoncé συνιστά να χαμογελάτε, καθώς μια όμορφη γυναίκα πάντα χαμογελά, ενώ καλό είναι φοράτε πάντα μια ενυδατική κρέμα προσώπου.

Η Kate Winslet από την άλλη, τονίζει το πόσο σημαντική είναι η ενυδάτωση των ματιών. Ιδιαίτερα αν ταξιδεύετε ή βρίσκεστε σε περιόδους άγχους, μια κρέμα για τα μάτια είναι απαραίτητη, για να αποφύγετε τους μαύρους κύκλους. Επίσης, μην ξεχνάτε να πλένετε έστω και μια φορά μέσα στη μέρα το πρόσωπό σας, σύμφωνα με την Mary J. Blige, καθώς οι πόροι γεμίζουν με βρομιά, ενώ η Gwyneth Paltrow προτείνει τη χρήση λαδιού για το πρόσωπο.

Η Lucy Liu υποστηρίζει ότι λίγο Aquaphor στο πρόσωπο χαρίζει όψη φρεσκάδας στο δέρμα και η America Ferrera επισημαίνει πόσο σημαντική είναι η κατανάλωση νερού για όλο τον οργανισμό – πέρα από το δέρμα, για τα μαλλιά, ακόμα και τα νύχια.

Η υπέροχη Scarlett Johansson λέει ότι ξεκινά το μακιγιάζ της βάζοντας πάντα μια στρώση ματ βάσης και η κόρη του ροκ σταρ Steven Tyler, Liv, αναφέρει πως μετά από τη βάση και το ρουζ που βάζει, φοράει μια ελαφριά πούδρα και ψεκάζεται με ροδόνερο, αφήνοντας ένα χαρτομάντηλο για ένα δευτερόλεπτο πάνω στο πρόσωπό της και, όπως μας διαβεβαιώνει, το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό, καθώς η όψη του προσώπου φαίνεται αψεγάδιαστη.

Η Jewel παραδέχεται ότι βάζει lipgloss στα μάγουλά της πριν απλώσει τη βάση της και τέλος η γλυκιά Rachel Bilson σας συμβουλεύει να χρησιμοποιείτε μπρονζέ πούδρα στα μάγουλα και στα βλέφαρα, καθώς χαρίζει φυσική λάμψη.

D.Pap

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη