Ελληνική θεραπεία για τον καθαρισμό του πεπτικού σωλήνα


Το Καλό και υγιές πεπτικό σύστημα είναι μία από τις βάσεις της καλής υγείας και της συνολικής λειτουργίας του οργανισμού. Όλες οι ασθένειες, συχνά, προκαλούνται από τα τρόφιμα και τις τοξίνες που εισέρχονται μέσα από την καθημερινή μας διατροφή.

Ο καθαρισμός και η απόρριψη των αποβλήτων από το πεπτικό σύστημα είναι ένα από τα καλύτερα και πιο υγιεινά πράγματα που ένας άνθρωπος μπορεί να κάνει για το σώμα και την υγεία του.

Ένα Έλληνας »λαϊκός» γιατρός ανέπτυξε μια μέθοδο για τη θεραπεία του προβλήματος αυτού που ονομάζεται θεραπεία με πουρέ σιταριού.
Η θεραπεία σχεδιάστηκε και χρησιμοποιείται κατά των ασθενειών του πεπτικού σωλήνα, δηλαδή, τον καθαρισμό των εντέρων και του στομάχου, καθώς και για τον συνολικό καθαρισμό και την αναγέννηση ολόκληρου του σώματος, με έναν απλό, γρήγορο, πολύ αποτελεσματικό και επιτυχή τρόπο

Η θεραπεία εφαρμόζεται με τον ακόλουθο τρόπο:
Ανάλογα με την κατάσταση και το σωματικό βάρος του ατόμου, 226 γραμ. σιταριού πρέπει να παρασκευάζονται σε καθημερινή βάση. Το σιτάρι πρέπει να βράζει σε σκέτο νερό για 3 έως 4 ώρες.
Το σιτάρι πρέπει να είναι εμποτισμένο σε νερό σε ένα μεγάλο δοχείο και βράζεται μέχρι να αποκτήσουμε μια παχιά και πολτώδης πάστα. Ενώ μαγειρεύεται είναι απαραίτητο να ανακατεύεται το μείγμα, ώστε να μην καεί και προσθέτετε περισσότερο νερό εάν είναι αναγκαίο.
Μόλις τελειώσετε το μαγείρεμα, σουρώνετε το μείγμα που προκύπτει με ένα σουρωτήρι, προκειμένου να απομακρύνετε τις άψητες φλούδες σιταριού.
Μοιράζετε το μείγμα που προκύπτει σε τέσσερα μέρη και το τρώτε όλη την ημέρα. Δεν πρέπει να φάτε οτιδήποτε άλλο εκείνη την ημέρα. Επίσης, θα πρέπει να μην πιείτε τίποτα άλλο εκτός από νερό.

Ανάλογα με την κατάσταση του σώματος, αυτή η επεξεργασία διεξάγεται από 5 έως 15 ημέρες. Θα παρατηρήσετε ότι το σώμα και ο πεπτικός σας σωλήνας θα καθαρίσει από τις τοξίνες πολύ σύντομα. Η γενική υγεία σας επίσης θα βελτιωθεί.
Η συνταγή αυτή περιέχει αρκετές θερμίδες, έτσι δεν θα αισθάνεστε εξαντλημένοι.
Χάρη σε αυτήν τη θεραπεία, το στομάχι και τα έντερα σας θα απελευθερωθούν από διάφορα επιβλαβή κατάλοιπα. Επίσης, φλεγμονές του εντερικού τοιχώματος θα ανακουφιστούν και ολόκληρος ο οργανισμός θα καθαριστεί και θα ανακάμψει. Αυτό οφείλεται στην πρωτεΐνη σιταριού που γίνεται εύπεπτη, καθώς το μαγειρεύετε.

Καθώς παρασκευάζεται το σιτάρι απορροφά περισσότερο νερό και μαζί με την αμυλούχο κόλλα δημιουργεί ιδανική διαλυτή μάζα η οποία διαλύεται πλήρως στα εσωτερικά τοιχώματα των εντέρων και του στομάχου και ανώδυνα εξωθεί το σύνολο των αποβλήτων.
Ο καθαρισμός του εντέρου έχει ιδιαίτερη σημασία αν ο οργανισμός συχνά πάσχει από γαστρικές και εντερικές διαταραχές, πεπτικές διαταραχές, φούσκωμα, απώλεια της όρεξης, κράμπες, υψηλή οξύτητα, ρέψιμο, φλεγμονή του παχέος εντέρου, έλκος στομάχου, αλλεργίες του δέρματος και βρώμικο δέρμα.

healthyfoodstar

D.Pap

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη