ΦTΙΑΞΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ





Το κολλαγόνο μας καθιστά ισχυρούς και ΝΕΟΥΣ


Το κολλαγόνο βρίσκεται στις αρθρώσεις, τα οστά, το δέρμα, τα μαλλιά και σχεδόν παντού Το κολλαγόνο είναι το είδος της πρωτεΐνης που βοηθά να δώσει στο δέρμα μας τη δυνατότητα να κινηθεί, να τεντώσει και να ανακάμψει Η επιδερμίδα και το χόριο είναι γεμάτα κολλαγόνου. Το κολλαγόνο είναι σε όλο το σώμα και βοηθά να κρατήσει τα κύτταρα . τους αδένες σας, τα όργανα από το μυαλό σας τα οστά σας και το συκώτι σας και τους πνεύμονες.
Το σώμα σας είναι περίπου 15% (ξηρό βάρος) καθαρό κολλαγόνο, είναι η πιο διαδεδομένη μορφή της πρωτεΐνης στο σώμα σας. Χωρίς κολλαγόνο, θα πέφταμε σε κομμάτια, κυριολεκτικά. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να έχουν υγιή κολλαγόνο και να βοηθήσει να θεραπεύσει καθώς και τις αρθρώσεις και το δέρμα είναι να φάνε κάποια κολλαγόνο.
Η κατανάλωση κρέατος με οστά, μια πρακτική που δεν είναι τόσο κοινή σήμερα, όπως ήταν κάποτε, και καταναλώνουμε ζωμους οστών σε σούπες, μαγειρευτά φαγητά και σάλτσες είναι ενας τρόπος για να πάρετε το κολλαγόνο στο σώμα σας. ο Ζωμός των οστών είναι πλούσιος σε γλυκοζαμίνη, που βοηθά στην οικοδόμηση των αρθρώσεων και είναι ικανή στην αναζωογόνηση του σώματος σας, δεν έχει σημασία η ηλικία σας. Όταν καταναλώνετε ζωμό των οστών, πλούσιο σε γλυκοζαμινογλυκάνες, παίρνετε κολλαγόνο στην πιο αφομοιώσιμη μορφή όταν το σώμα σας χρειάζεται περισσότερο.
Οι γλυκοζαμινογλυκάνες από τα οστά σε ζωμό φυσικά, θα τηρούν το κολλαγόνο οπουδήποτε στο σώμα σας. Βοηθά να υγράνετε το ξηρό δέρμα, την υποστήριξη των συνδέσμων σας κρατώντας τους εύπλαστους και να πάει και να αισθάνονται νεότεροι. Επίσης, ξέρατε ότι η κυτταρίτιδα λίπος είναι ανύπαρκτη στο κολλαγόνο;

Οι Παραδοσιακές καλλιέργειες χρησιμοποιούν όλα τα τμήματα ενός pastured ζώο, από τη μύτη εως την ουρά. Σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούνται ζωικά οστά, πόδια, κεφάλια, οπλές και ούτω καθεξής στη μαγειρική τους. Τα Πόδια είναι πλούσια σε κολλαγόνο και κάνει το πιο ζωμό ζελατίνη πλούσια (δείτε την εικόνα παρακάτω- μοιάζει κάπως σαν ζελέ jigglers “ε;).


Πώς να μην χρειαστεί ποτέ Ενέσεις κολλαγόνου!


Συστατικά:


Πόδια χοιρινά

Νερό

Σέλινο

Κρεμμύδια

Σκόρδο

Μηλόξυδο

6 τέταρτα αργή κουζίνα

Οδηγίες:
Τοποθετήστε τα πόδια του χοίρου σε αργή κουζίνα Προσθέστε αρκετό νερό για να καλύψει με ένα ή δύο ιντσες.

Προσθέστε περίπου 1 / 4-1 / 2 φλιτζάνι ή έτσι της σούπας μηλόξυδο και όλα τα λαχανικά για 1 ώρα.

Φέρτε σε ήπιο βρασμό απο τα σε υψηλά επίπεδα, και αφαιρέστε κάθε από την κορυφή.

Μειώστε τη θερμότητα στο χαμηλό, σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για 6 έως 24 ώρες.

Είναι βασικό να χαλαρώσουμε κάτω από το απόθεμα και όχι γρήγορα. Στη συνέχεια, τοποθετήστε στο ψυγείο για έως και μία εβδομάδα. Πάγωμα για την πιό μακροχρόνια αποθήκευση. Να επιτρέπεται πάντα το απόθεμα να γινει δροσερό την ψύξης.
*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

 Ακολουθήστε μας και στο Facebook 
πηγη http://divinehealthfromtheinsideout.com/2014/02/how-to-never-need-collagen-injections/

D.Pap

Νεότερη Παλαιότερη