ΜΙΑ ΛΕΜΟΝΑΔΑ ΓΙΑ ΦΛΕΓΜΟΝΕΣ

Αυτή η λεμονάδα είναι φορτωμένη με πολλά ισχυρά αντι-οξειδωτικά, ηλεκτρολύτες και ιχνοστοιχεία. Αυτό το ποτό δεν έχει ακόμη ζάχαρη έχει γλυκιά γεύση που οφείλεται στη μεγάλη φυσική γλυκαντική ουσία – stevia που είναι 100 φορές ισχυρότερη από τη ζάχαρη.

Κανέλα είναι # 2 στην αντι-οξειδωτική λίστα για θρεπτική πυκνότητα, ενώ η κουρκούμη είναι # 4. Η προσθήκη τζίντζερ δίνει στο ποτό μια μικρή γεύση και δίνει εξαιρετικά οφέλη για την βελτίωση της σε παραγωγής οξέων στο στομάχι και την μείωση της φλεγμονής.

Αυτό το νόστιμο σούπερ σταρ ποτό μπορεί και πρέπει να καταναλώνεται από όλους μικρούς και μεγάλους όλη την ημέρα. Κάνει δυνατό συκώτι και για τα νεφρά με αποτοξίνωση ικανότητες.Ειναι αλκαλοποιητικό σε ισχύ με αυτά τα συστατικά έχουν καλή πέψη που οφείλεται στο ποσό των αντι-οξειδωτικών και στο κάλιο που είναι ιδιαίτερα βιοδιαθέσιμο σε αυτή τη μορφή



Λεμονάδα Υλικά:

1 φλιτζάνι φρέσκο ​​χυμό λεμονιού χυμό: (4 -6 λεμόνια)

4-6 φλιτζάνια καθαρό νερό (κατά βούληση)

1 κουταλάκι του εδάφους κουρκούμη

1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα

Πρέζα ροζ αλάτι (Himilayan Αλάτι)

½ κουταλάκι του γλυκού υγρό στέβια (ή να το δοκιμάσετε)

Μερίδες: 4-6

Προαιρετικά: 1 κ.γ. / Φρέσκο ​​τζίντζερ

1 κουταλιά της σούπας λάδι καρύδας και μια πρέζα μαύρο πιπέρι – αυτό θα βελτιώσει σημαντικά την απορρόφηση της κουρκούμης κουρκουμινοειδών που απορροφούν καλύτερα με καλά λίπη και πιπερίνη, η οποία είναι κύριο συστατικό σε μαύρο πιπέρι.

Οδηγίες Λεμονάδα:

Βάλτε όλα από τα ακόλουθα συστατικά σε ένα μπλέντερ για να μετατρέψει σε μέτρια κατάσταση μέχρι όλα να διαλυθούν και να αναμειγνύονται.

Πίνετε αυτό Έχουμε ακούσει πολλές αναφορές για ανθρώπους με παράλυση με πόνο βελτιώσαν σημαντικά όταν το πίνουν αυτό καθημερινά.
ΠΗΓΗ

D.Pap

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη