Κρυσταλλοθεραπεία: Από την αρχαιότητα στο σήμερα



Της Shakila Ιωάννα Μπράτη, Ολιστική θεραπεύτρια

Τι ειναι η κρυσταλλοθεραπεία;
Η θεραπευτική Τέχνη της Κρυσταλλοθεραπείας βασίζεται στη διαπιστωμένη, ευεργετική δόνηση των κρυστάλλων και των ορυκτών σε διάφορες συχνότητες, που συμφωνούν με αυτή του ανθρώπινου σώματος, όπως και των πιο λεπτοφυών ενεργειακών πεδίων του. Η ιστορία της είναι

μεγάλη και τα οφέλη της πολλά και ποικίλα. Καθώς η γη παρουσιάζει έναν εξαιρετικό ορυκτό πλούτο, οι επιλογές ενός εγκεκριμένου θεραπευτή, μέσα από τους συνδυασμούς που μπορεί να χρησιμοποιήσει, είναι άπειρες και μπορούν να ανταποκριθούν σε πολλές και διαφορετικές περιπτώσεις εκδήλωσης δυσαρμονίας.



Πως Λειτούργει η Κρυσταλλοθεραπεία;
Το κάθε εσωτερικό όργανο, το κάθε συναίσθημα, όπως και η κάθε πάθηση, πάλλονται σε μία δική τους, ιδιαίτερη προσωπική δόνηση. Μέσα από τους συνδυασμούς των ορυκτών που μπορούμε να δημιουργήσουμε, μπορούμε να παράγουμε ένα ενεργειακό ίαμα, το οποίο θα εξισορροπήσει την οποιαδήποτε δυσαρμονία μπορεί να συναντήσουμε σε κάθε από αυτά. Σε φυσικό επίπεδο, ένα κουρασμένο σώμα θα τονωνόταν μέσα από τη δόνηση ενός Αυτοκρατορικού Τοπαζιού, σε επίπεδο πάθησης, μία ημικρανία που προέρχεται από έντονες σκέψεις, θα θεραπευόταν από μία Αβεντουρίνη, καθώς η δόνησή της καταπραΰνει τις νοητικές εντάσεις, ενώ, σε συναισθηματικό επίπεδο, η μελαγχολία μπορεί να καταπολεμηθεί μέσα από τη συχνότητα ενός Ηλιόλιθου, που θα γεμίσει ξανά το σύστημα με αισιοδοξία και ελπίδα για τη ζωή.







Τι Παθήσεις Αντιμετωπίζει Η Κρυσταλλοθεραπεία
Οι παθήσεις που μπορούν να αντιμετωπιστούν δραστικά από την Κρυσταλλοθεραπεία, όπως ήδη αναφέραμε, βρίσκονται περισσότερο σε ενεργειακό επίπεδο, εντέλει όμως καταλήγουν να επιδρούν ψυχοσωματικά, καθώς τα μπλοκαρίσματα της ενέργειας και του ψυχικού σώματος έρχονται στην επιφάνεια με τη μορφή σωματικής πάθησης. Έτσι, μπορεί να αναφερόμαστε σε προβλήματα στομάχου και εντερικού συστήματος, που μπορεί να προέρχονται από στρες και νευρικές εντάσεις, πόνοι μέσης, οσφυαλγίες και ισχιαλγίες, που μπορεί να προέρχονται από την αγωνία του “πώς θα καταφέρω να προχωρήσω τη ζωή μου”, αυχενικά προβλήματα που μπορεί να προέρχονται από το ερώτημα “ποιά είναι η σωστή απόφαση για εμένα”, νευρικές αϋπνίες ή διαταραχές όρεξης, που προέρχονται από προβλήματα αποδοχής και αγάπης εαυτού.






Πόσες Συνεδρίες Χρειάζονται Για Την Αντιμετώπιση Των Παθήσεων
Συνήθως επαρκούν από 3 έως 7 συνεδρίες Κρυσταλλοθεραπείας για την αντιμετώπιση του ενεργειακού μπλοκαρίσματος που προκαλεί τις φυσικές παθήσεις. Όλα όμως εξαρτώνται από την ανταπόκριση του θεραπευόμενου και το μέγεθος της δυσαρμονίας που αντιμετωπίζει. Στις περισσότερες περιπτώσεις καλό θα είναι να θυμόμαστε πως προτεραιότητα παίρνει πάντοτε ο ρυθμός με τον οποίο ο κάθε άνθρωπος μπορεί να κινηθεί σε σχέση με τη θεραπεία. Τα εκάστοτε μπλοκαρίσματα άλλωστε μπορούν να οφείλονται σε καταστάσεις που φτάνουν σε μεγάλο βάθος χρονικά, οπότε και ο χρόνος ίασης είναι πραγματικά σχετικός. Παρόλα αυτά, τα οφέλη που η Κρυσταλλοθεραπεία μπορεί να προσφέρει είναι πολλά και ποικίλα και ξεκινούν από ένα ολιστικό αίσθημα ισορροπίας, μία βαθιά γαλήνη και απελευθέρωση, πάνω από όλα όμως μία νέα, φρέσκια οπτική της ζωής.

http://www.diadrastika.com

D.Pap

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη