ΜΙΑ ΑΝΤΙΦΛΕΓΜΟΝΩΔΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ


Πείτε αντίο στο πόνο στις αρθρώσεις σας, τα πόδια
Η ανεπαρκής σωματική δραστηριότητα τον περισσότερο χρόνο είναι ο λόγος για τον πόνο που διαπερνά στο αστραγάλους, τα πόδια, τα γόνατα και την πλάτη σας. Είναι ακόμα χειρότερα σε ηλικιωμένους.

Όντας ανενεργό μπορεί να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τη σωματική σας δύναμη και την κατάσταση της δομής των μυών σας.


Ωστόσο, ο πόνος μπορεί να προκληθεί από πολλούς παράγοντες και συνθήκες, συμπεριλαμβανομένων των στελεχών, ουρική αρθρίτιδα, οστεοαρθρίτιδα, διαστρέμματα, θυλακίτιδα, η ρευματοειδής αρθρίτιδα και άλλα παρόμοια.

Ο Χρόνιος πόνος στην πλάτη επηρεάζει την καθημερινή ζωή και τον τρόπο που εργάζεστε.

Ο πόνος εμφανίζεται ως αποτέλεσμα της μακρόχρονης φθοράς, ή τραυματισμούς στα οστά, τις αρθρώσεις, τους τένοντες, τους μυς και τους συνδέσμους. Μπορεί να είναι επίσης ένα θέμα της κακής κυκλοφορίας.

Δοκιμάστε αυτό το παυσίπονο

συστατικά:

1 πορτοκάλι
1 λεμόνι
2 κουταλιές της σούπας κουρκούμη σκόνη (ή 2 «root κουρκουμάς)
1 κουταλιά της σούπας σκόνη τζίντζερ (ή 1 «ρίζα τζίντζερ)
λάδι καρύδας 1 κουταλάκι του γλυκού
1/4 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
2 φλιτζάνια ανανά
2 κοτσάνια σέλινο
Παρασκευή:

Πρώτα θα πρέπει να ξεφλουδίσετε λεμόνι σας, πορτοκαλί και φυσικά, εάν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε φρέσκο ​​τζίντζερ και κουρκουμά. Διαφορετικά, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε σκόνη.

Στη συνέχεια, καθαρίστε τον ανανά σας και αφαιρέστε τον πυρήνα. Κόβουμε σε χοντρά κομμάτια. Λειτουργούν όλα τα υλικά στο μπλέντερ σας. Να χρησιμοποιείτε πάντα φρέσκα και βιολογικά προϊόντα για να αποφεύγουν την κατανάλωση ΓΤΟ, δραστικές χημικές ουσίες, φυτοφάρμακα ή βαρέα μέταλλα.

Κάποιοι προτιμούν να χρησιμοποιούν αποχυμωτή τους, αλλά με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να παραμείνει χωρίς φυτικές ίνες σας. Συνδυάζοντας τα συστατικά σας σε ένα smoothie παρέχει ένα πλήρες πακέτο των θρεπτικών ουσιών.

Υγεία εμπειρογνώμονες πιστεύουν ότι με την εισαγωγή σε περισσότερες φυτικές ίνες και βιταμίνη C στη διατροφή σας, μπορείτε να πάρετε λιγότερο C-αντιδρώσας πρωτεΐνης στο σώμα σας. Η πρωτεΐνη θεωρείται ως δείκτης φλεγμονής, και έχει συνδεθεί με ασθένειες όπως καρδιακή νόσο, διαβήτη, και η ρευματοειδής αρθρίτιδα.



ιδιότητες για την υγεία

Το σέλινο είναι πλούσιο σε βιταμίνη Κ Αν τυχόν δεν το γνωρίζουν, η ανεπάρκεια βιταμίνης Κ προκαλεί ανοργανοποίηση των οστών και μη φυσιολογικό χόνδρο.

Λεμόνι είναι πλούσια σε βιταμίνες C και Ε, οι οποίες είναι οι ισχυρότερο αντιοξειδωτικά. Το σώμα σας τους χρειάζεται για να υπερασπιστεί τα κύτταρα του κατά των ελευθέρων ριζών. Θα βοηθήσει στην οικοδόμηση ισχυρών συνδετικούς ιστούς και το κολλαγόνο, καθώς και.

Βρομελίνη στον ανανά είναι αποτελεσματικό στην ανακούφιση του πόνο στις αρθρώσεις. Ανακουφίζει επίσης προκαλείται από αρθρίτιδα φλεγμονή. Επιστημονικά στοιχεία δείχνουν ότι το ένζυμο αυτό είναι γεμάτη με ισχυρά αναλγητικά και αντι-φλεγμονώδεις ιδιότητες, και σίγουρα είναι πιο αποτελεσματική από μη-στεροειδή αντι-φλεγμονώδη φάρμακα, ή ΜΣΑΦ.

Σύμφωνα με μια μελέτη του 2009 που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Εναλλακτικής Συμπληρωματικής Ιατρικής, κουρκούμη είναι εξαιρετικά πλούσια σε κουρκουμίνη, δραστικό συστατικό που ανακουφίζει τον πόνο και βελτιώνει τη λειτουργία του γόνατος σε ασθενείς με οστεοαρθρίτιδα. Έχει την ίδια, και ίσως ακόμη καλύτερα αποτελέσματα από ibuprofen. Επιπλέον, η κουρκούμη εκχύλισμα έδειξε να αποτρέψει συγκεκριμένη καταστροφή των αρθρώσεων και σοβαρή φλεγμονή των αρθρώσεων.

Οι δραστικές ενώσεις σε πιπερόριζα είναι σε θέση να καταστείλει προσταγλανδίνες, φλεγμονώδεις ενώσεις που προκαλούν πόνο.

Πηγή: www.healthiestalternative.com

D.Pap

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη