ΜΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ

H super αντιοξειδωτική κι ενυδατική σπιτική μάσκα προσώπου
 ΦΩΤΕΙΝΗ ΛΑΣΠΑ
Σπιτική μάσκα προσώπου με μέλι και σιταρόχορτο
Είναι εκπληκτική γιατί ενυδατώνει, επουλώνει, καλμάρει και αποτοξινώνει το δέρμα. Η μάσκα προσώπου με σιταρόχορτο και μέλι περιέχει φυσικά αντιοξειδωτικά, μέταλλα και βιταμίνες και είναι μια μάσκα που θα σας χαρίσει λαμπερό και υγιές δέρμα.

Ιδανικά χρησιμοποιήστε την μια ή δυο φορές την εβδομάδα και αφήστε την στο πρόσωπό σας για 10-20 λεπτά, ανάλογα με την ευαισθησία που έχει το δέρμα σας.
Σπιτική μάσκα προσώπου με μέλι και σιταρόχορτοΥλικά που θα χρειαστείς
• 1 ½ κουταλάκι του γλυκού μέλι
• 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σιταρόχορτου
Σπιτική μάσκα προσώπου με μέλι και σιταρόχορτοΟδηγίες παρασκευής
Σε ένα μπολάκι ανακατέψτε πολύ καλά με μια σπάτουλα το μέλι μαζί με το σιταρόχορτο. Τοποθετήστε το μείγμα στο πρόσωπό σας και χαλαρώστε.
Σπιτική μάσκα προσώπου με μέλι και σιταρόχορτοΑφήστε για περίπου 20 λεπτά και στη συνέχεια ξεβγάλτε με χλιαρό νερό ή με μια πετσέτα που έχετε βουτήξει σε χλιαρό νερό. Στη συνέχεια αν νιώθετε την ανάγκη να ενυδατώσετε το δέρμα σας απλώστε μια μικρή ποσότητα λάδι καρύδας
*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα http://therapeftis.blogspot.gr/ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Ακολουθήστε μας στο Facebook http://therapeftis.blogspot.gr/

πηγη
.http://www.marymary.gr/

D.Pap

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη