ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΕΝΕΣΕΙΣ ΙΝΣΟΥΛΙΝΗΣ! Η θεραπεία \για όλους τους διαβητικούς (τύπου Ι)




Η θεραπεία με αντλία ινσουλίνης συμβάλλει στον καλύτερο έλεγχο της γλυκόζης του αίματος στο διαβήτη τύπου 1 και μπορεί να βελτιωθεί αισθητά με τη χρήση αισθητήρα ελεγχόμενη ανατροφοδότηση και τεχνητά συστήματα παγκρέατος, κάτι που μπορεί να την καταστήσει κατάλληλη για όλους τους ασθενείς με Διαβήτη Ι.

Αυτό υποστηρίζει ο Darrell M. Wilson, MD, του Πανεπιστημίου Stanford, που συνέκρινε και αντιπαρέβαλλε όλες τις υπάρχουσες θεραπείες (πολλαπλές καθημερινές ενέσεις, συνεχή υποδόρια έγχυση ινσουλίνης (αντλίες ινσουλίνης), και σύστημα πλήρως κλειστού βρόχου) στο άρθρο του «Είναι αντλία Θεραπεία για Όλους με διαβήτη τύπου 1;» που δημοσιεύτηκε στο Diabetes Technologh and Therapeutics (DTT).

Ο συγγραφέας καταθέτει την άποψη του για τα διάφορα συστήματα με βάση την υπάχουσα βιβλιογραφίαγια την ασφάλεια και αποτελεσματικότητα των θεραπευτικών προσεγγίσεων για τον έλεγχο των γλυκαιμικών και υπογλυκαιμικών επεισοδίων. «Η θεραπεία με αντλία ινσουλίνης έχει εξελιχθεί εντυπωσιακά τις τελευταίες 3 δεκαετίες, οι αντλίες είναι πολύ μικρότερες και μπορούν να ελεγχθούν από απόσταση μέσω smartphones,» υποστηρίζει ο αρχισυντάκτηςη του περιοδιούο Satish Garg, MD, Καθηγητής Ιατρικής και Παιδιατρικής στο Πανεπιστήμιο του Κολοράντο Ντένβερ.

Είναι σαφές πλέον ότι όλοι ειδικοί συμφωνούν πως η θεραπεία με αντλία σε παιδιά και νεαρούς ενήλικες και τα συστήματα είναι το μέλλον στην αντιμετώπιση της ασθένειας»




*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα http://therapeftis.blogspot.gr/ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. 


D.Pap

Νεότερη Παλαιότερη