Βιοσυντονισμός – Η κβαντική επιστήμη της υγείας

Ο βιοσυντονισμός είναι μια από της σχετικά νέες θεραπευτικές μεθόδους, οι οποίες στηρίζονται στην επιστημονικά αποδεδειγμένη αρχή της κβαντικής φυσικής (Max Planck και Albert Einstein πριν από 90 χρόνια). Η βασική ιδέα του βιοσυντονισμού δεν είναι καινούρια. Οι εφαρμογές που προκύπτουν μέσα από την εξέλιξη του, είναι πραγματικά εντυπωσιακές. Λειτουργεί μέσω ειδικών, εξειδικευμένων συσκευών που εκπέμπουν πάμπολλες διαφορετικές συχνότητες, οι οποίες χρησιμοποιούνται για θεραπεία, διάγνωση, ευεξία κ.α.



Bιοσυντονισμός  είναι ο συντονισμός που λαμβάνει χώρα στο επίπεδο των ζώντων οργανισμών.

Το ανθρώπινο σώμα εκπέμπει διάφορες συχνότητες. Τα κύτταρα, οι ιστοί και τα όργανα έχουν το καθένα τις ειδικές τους δονήσεις. Αυτές οι εξατομικευμένες δονήσεις συνδέονται μεταξύ τους και έχουν μια αμοιβαία επίδραση. Μαζί σχηματίζουν το συνολικό φάσμα συχνοτήτων του ασθενούς – την ατομική του δονητική εικόνα.

Στο σώμα μας υπάρχουν διάφορες μορφές ενέργειας. Μία από αυτές είναι και η ηλεκτρομαγνητική, η οποία εκφράζεται με ταλαντώσεις. Κάθε είδος ενέργειας έχει μήκος κύματος, καθώς και κάποιο είδος ταλάντωσης.

Το μήκος κύματος της ταλάντωσης ενός υγιούς ανθρώπου είναι διαφορετικό από το μήκος κύματος της ταλάντωσης που θα έχει κάποιο άτομο με κάποια παθολογική κατάσταση. Οι παθολογικές ηλεκτρομαγνητικές ταλαντώσεις υπάρχουν μαζί με τις υγιείς ταλαντώσεις στο σώμα κάθε ασθενούς. Το φάσμα εκτείνεται από πολύ μακρέα έως πολύ βραχέα κύματα. Οι παθολογικές καταστάσεις στο σώμα διαταράσσουν την φυσιολογική κατάσταση ισορροπίας της ενέργειας στον οργανισμό. Το σώμα ασθενεί, επειδή αυτή η δυναμική ισορροπία δεν μπορεί να διατηρηθεί.

Επιπλέον, υπάρχουν διάφορα στρες από το περιβάλλον τα οποία μπορεί να επηρεάσουν τις ηλεκτρομαγνητικές καταστάσεις ή τα «βιοσήματα» ενός ασθενούς. Επειδή ακριβώς οι ταλαντώσεις αυτές είναι ηλεκτρομαγνητικής φύσης, μπορούν να γίνουν αντιληπτές από κάποιο μηχάνημα, εφ΄ όσον αυτό συνδεθεί με το σώμα του ασθενούς. Τα μηχανήματα βιοενέργειας ή βιοανάδρασης αντιλαμβάνονται μέσω ειδικών ηλεκτροδίων τα ηλεκτρομαγνητικά ερεθίσματα και τα μεταφέρουν μέσα στην θεραπευτική συσκευή.

Θεωρείται η ιατρική του μέλλοντος, όμως είναι ήδη εδώ! Σε λίγα χρόνια το κάθε σπίτι θα πρέπει να διαθέτει από μια συσκευή βιοσυντονισμού, η οποία θα χρησιμοποιείται ανάλογα με τις ανάγκες που υπάρχουν, όπως σήμερα όλοι έχουν στο φαρμακείο τους ασπιρίνες, παυσίπονα, αντιβιώσεις κτλ.

Υπάρχουν συσκευές βιοσυντονισμού διαγνωστικές, θεραπευτικές, συσκευές ευεξίας και αισθητικής, επαγγελματικές, αλλά και για ιδιωτική χρήση ή για όλη την οικογένεια. Επίσης συσκευές μόνο για ιατρούς, ή για θεραπευτές.

Η κβαντική επιστήμη της υγείας μέσω του βιοσυντονισμού λειτουγεί ως μέσο διάγνωσης, θεραπείας, αλλά και ευεξίας ή κοσμετολογίας. Είναι πραγματικά πάρα πολλές οι δυνατότητες χρήσης των συσκευών, οι οποίες συχνά μπορούν να βοηθήσουν στην πλήρη αποκατάσταση της υγείας, χωρίς φαρμακευτική αγωγή και χωρίς χημικά σκευάσματα. Ασφαλώς όποτε κριθεί απαραίτητο θα συνεχίσει κάποιος την φαρμακευτική αγωγή του, αλλά και οτιδήποτε άλλο είναι αναγκαίο. Γι αυτό οι διαγνώσεις βιοσυντονισμού είναι καλό να γίνονται από γιατρούς.

Ας δούμε πώς μπορεί κάποιος να χρησιμοποιήσει τον βιοσυντονισμό.

Ο Βιοσυντονισμός ως μέθοδος Θεραπείας

Εδώ υπάρχουν δύο περιπτώσεις:
Η πρώτη περίπτωση είναι να πάει κάποιος σε έναν εκπαιδευμένο θεραπευτή βιοσυντονισμού να κάνει τις συνεδρίες που είναι απαραίτητες.

Η δεύτερη περίπτωση είναι να πάρει ο ασθενής τις ειδικές, ατομικές συσκευές βιοσυντονισμού και να κάνει την θεραπεία ο ίδιος στο σπίτι του. Όλο και περισσότεροι προτιμούν πλέον αυτό τον τρόπο, για πολλούς λόγους. Καταρχάς οι συσκευές αυτές παίρνουν πολλά προγράμματα υγείας, τα οποία μπορεί να χρησιμοποιεί ο ίδιος ο ενδιαφερόμενος και ολόκληρη η οικογένεια του για μια ζωή. Εδώ υπάρχει σημαντική εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος.

Τις συσκευές αυτές μπορεί να τις χρησιμοποιήσει κάποιος και την ώρα που κοιμάται, κάτω από το μαξιλάρι του, ή ακόμα και όταν εργάζεται ή κάνει οτιδήποτε άλλο, χωρίς καμιά ενόχληση ή παρενέργεια.

Το μέγεθος τους είναι περίπου σαν ένα κινητό τηλέφωνο, οπότε είναι εύχρηστες.

Επίσης υπάρχουν συσκευές οι οποίες κάνουν πολύ δυνατή αποτοξίνωση σε όλα τα όργανα του σώματος. Εκτός από τα όργανα καθαρίζουν βαρέα μέταλλα, αλλά και παθογόνους οργανισμούς, παράσιτα, μικρόβια, μύκητες και άλλα που με τις συνηθισμένες μεθόδους είναι πολύ δύσκολο να καθαριστούν εντελώς. Συχνά μόνο με αυτή την αποτελεσματική αποτοξίνωση έρχεται ίαση σε αμέτρητες ασθένειες.

Προσοχή: Εδώ θα πρέπει κάποιος να προσέξει ώστε η συσκευή που θα προμηθευτεί να είναι πιστοποιημένη τύπου Deta Elis και να έχει εξειδικευμένες συχνότητες, ικανές να εξολοθρεύουν στοχευόμενα μόνο τα κακά βακτήρια, και όχι και τα καλά βακτήρια που υπάρχουν στον οργανισμό.

Ο βιοσυντονισμός είναι μια ολόκληρη επιστήμη και θα πρέπει να απευθυνθούμε σε επιστήμονεςκαι όχι σε προχειρολόγους ή κομπογιαννίτες.

Το ιδανικό είναι να κάνει πρώτα κάποιος μια σωστή διάγνωση βιοσυντονισμού, ώστε να έχει ολοκληρωμένη εικόνα για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, αλλά και για να προγραμματιστούν οι συσκευές που θα πάρει, με βάση τα δικά του θέματα. Τα προγράμματα αυτά είναι χιλιάδες και αλλάζουν όποτε θελήσει.

Ο Βιοσυντονισμός ως μέθοδος Διάγνωσης

Ο Βιοσυντονισμός είναι μία νέα εξέλιξη στον τομέα της ιατρικής. Με μια μόνο συνεδρία, μπορεί να εντοπίσει προβλήματα υγείας που ήδη υπάρχουν και επίσης καλύπτει την ανάγκη της πρώιμης ανίχνευσης διαταραχών και επιβαρύνσεων του οργανισμού, που δυνητικά μπορούν να εξελιχθούν σε παθήσεις.

Προσοχή: Ο ασθενής για την διάγνωση είναι καλό να απευθυνθεί σε ιατρούς οι οποίοι χρησιμοποιούν τις διαγνωστικές συσκευές βιοσυντονισμού, ώστε να μπορούν να αξιολογήσουν την εξέλιξη της θεραπείας, αν είναι απαραίτητη η φαρμακευτική αγωγή και πολλά άλλα. Ιατροί κάθε ειδικότητας, αλλά και ομοιοπαθητικοί, βελονιστές κτλ. πλέον κάνουν βιοσυντονιστικές διαγνώσεις.

Το όφελος σε αυτό το είδος διάγνωσης είναι ότι σε μια συνεδρία μπορούν να βρεθούν –σχεδόν- τα πάντα και το κυριότερο είναι ότι βρίσκεται η αιτία, δηλαδή η ρίζα του προβλήματος, που συχνά είναι καλά κρυμμένη από τις συμβατικές μεθόδους διάγνωσης.

Ο ασθενής κρατάει μια μπρούντζινη ράβδο στο χέρι του, από το οποίο περνά διαδοχικά πληροφορίες στην διαγνωστική συσκευή. Έτσι εύκολα και γρήγορα οικονομικά μα προπάντων ανώδυνα, γίνεται μία γρήγορη και αξιόπιστη επισκόπηση ολόκληρου του οργανισμού που μας δείχνει ποια όργανα και ποια οργανικά συστήματα του οργανισμού είναι επιβαρυμένα. Με μια απλή διάγνωση με την διαγνωστική συσκευή, σκανάρεται όλο το σώμα και βρίσκει κατευθείαν τι δεν λειτουργεί σωστά, ή τι είναι βεβαρημένο με ιούς και παράσιτα, κάτι που στην κλασική ιατρική δεν υπάρχει διάγνωση που να βρίσκει με ακρίβεια τα μικρόβια, παράσιτα κ.λ.π.

Έπειτα, αφού ρυθμιστεί η συσκευή, καταπολεμάει ακριβώς την αιτία, γι’ αυτό γίνετε κι εύκολα η θεραπεία!

Πέρα από τις καθαρά θεραπευτικές συσκευές υπάρχουν συσκευές για τόνωση ενέργειας, για ενεργειακή προστασία, για καλή διάθεση και άλλα.

Τα τελευταία χρόνια, ενώ έχουν γίνει τεράστια βήματα στην εξέλιξη της τεχνολογίας και της κλασικής ιατρικής, η ανάγκη για αντιμετώπιση των σημαντικότερων και συχνότερων ασθενειών παραμένει ανικανοποίητη. Ακόμα και στον τομέα της διάγνωσης, που έχουν γίνει πολύ σημαντικά βήματα, η ανίχνευση των πρώιμων σημείων της νόσου δεν είναι ικανοποιητική για τις περισσότερες και τις συχνότερες παθήσεις. Το αποτέλεσμα είναι, η διάγνωση να καθυστερεί σημαντικά και με μεγάλο κόστος σε νοσηρότητα για τον ασθενή.

Αυτή η έλλειψη ώθησε στην Ρωσία μια ομάδα ιατρών ερευνητών, να κάνουν την επανάσταση στην ιατρική!!! Μετά από 20ετη μελέτη και πειράματα, κατασκεύασαν διαγνωστικές συσκευές που χρησιμοποιούν εξειδικευμένοι και καλά καταρτισμένοι γιατροί με υψηλά διαγνωστικά ποσοστά της αιτίας της ασθένειας!!!!!

Δεν σταμάτησαν εκεί, πρωτοτυπούν και κατασκευάζουν τις Ατομικές Θεραπευτικές Συσκευές και έτσι τώρα όλοι έχουμε την δυνατότητα της θεραπείας χωρίς να επιβαρύνουμε τον οργανισμό μας με χημικά φάρμακα και χρονοβόρες θεραπείες!

Είναι καιρός να πάρουμε την υγεία στα χέρια μας και να φύγουμε από την καταστρεπτική συνήθεια των φαρμακευτικών αγωγών – εκτός αν είναι απολύτως απαραίτητο.

Οι περιπτώσεις που αντιμετωπίζονται πλέον με βιοσυντονισμό είναι αμέτρητες. Είναι περιοριστικό το να αναφέρουμε κάποιες περιπτώσεις, όμως ενδεικτικά αναφέρουμε μερικές:

Βαθιά αποτοξίνωση σε κυτταρικό επίπεδο
Αποτοξίνωση από Βαρέα Μέταλλα και χημικές ουσίες
Ο μοναδικός τρόπος πλήρους εξουδετέρωσης ιών. ( HPV, έρπης, ηπατίτιδα κα )
Αντιμικροβιακή θεραπεία για όλα τα βακτήρια, μύκητες, έλνιθες, πρωτόζωα.
Κυτταρική ανανέωση
Αντιμετώπιση νοσημάτων του καρδιαγγειακού και του αναπνευστικού συστήματος
Αντιμετώπιση πόνου διαφόρων αιτιολογιών
Θεραπεία αλλεργιών, ψωρίασης, αρθριτικών και πολλών άλλων παθήσεων.
Ρύθμιση του βασικού μεταβολισμού.
Αντιμετώπιση χρόνιου άγχους και αυπνίας.
Αντιμετώπιση της κόπωσης και επαναφορά της ενέργειας στον οργανισμό.
Ρύθμιση ενδοκρινικών, γαστρεντερολογικών, ουρολογικών κ.α. διαταραχών.
Ρύθμιση της λειτουργίας όλων των οργάνων.
Αντιμετώπιση οφθαλμολογικών προβλημάτων (καταρράκτη, πρεσβυωπίας, αστιγματισμού, γλαυκώματος)
Εξισορρόπηση λειτουργίας του νευρικού, ενδοκρινικού, ανδρικού και γυναικείου γεννητικού συστήματος
Αντιμετώπιση εθισμών, τσιγάρου κ.α.
Δυσκοιλιότητα
Προστατίτιδα
Τα αποτελέσματα ακούγονται σχεδόν απίστευτα, όμως είναι αληθινά! Ήδη έχουμε και στην Ελλάδα καταγεγραμμένα εκπληκτικά αποτελέσματα στα αρχεία γιατρών και θεραπευτών. Άνθρωποι που έλυσαν το πρόβλημα τους, είναι η ζωντανή απόδειξη της αξιοπιστίας του σύγχρονου βιοσυντονισμού.

Δεν είναι μαγεία, τεχνολογία είναι!!!

Επιτέλους ας χρησιμοποιήσουμε την εξέλιξη της τεχνολογίας για ωφέλιμους και θεραπευτικούς σκοπούς!

Αξίζει τον κόπο να ερευνήσει ο καθένας μας αυτή την κβαντική επιστήμη και να το ψάξει καλά πριν αποφασίσει πού θα εμπιστευθεί την υγεία του!

Λιάνα Τελειώνη
συγγραφέας, εναλλακτική θεραπεύτρια, σύμβουλος βιοσυντονισμού Deta Elis
*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.
 Ακολουθήστε μας στο Facebook

D.Pap

Νεότερη Παλαιότερη