Δεν θα αισθανθείτε ποτέ ξανά άρρωστοι μετά από αυτό το μείγμα!



Έχετε αδιαθεσία αυτές τις μέρες; Τότε μην ανησυχείτε. Υπάρχει λύση για το πρόβλημά σας.
Αυτή είναι μια απλή φυσική θεραπεία που μπορεί να καταναλωθεί και για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα για να να οικοδομήσει και να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Είναι γεμάτη από φυσικά συστατικά που θα σας δώσει πίσω την υγεία σας. Ίσως έχετε ήδη συναντήσει πολλές συνταγές, αλλά σας υποσχόμαστε πως αυτή είναι μακράν καλύτερη!

Τα συστατικά της συνταγής και οι ιδιότητές τους είναι τα εξής:
Τζίντζερ: Δίνοντας σας το καλύτερο αποτέλεσμα ως προς την αύξηση της θερμοκρασίας στο σώμα σας, και την ίδια στιγμή την εφίδρωση στο σώμα σας ώστε να απελευθερώσει τις τοξίνες. Είναι ευρέως γνωστό για τις ευεργετικές επιδράσεις του στο γαστρεντερικό σύστημα, αλλά και ως θαυμάσιο σύστημα δόμησης του ανοσοποιητικού σας!

Πιπεριές: Είναι γεμάτες με "λυκοπένιο" που βοηθά στην προστασία του οργανισμού από διάφορες καρδιακές παθήσεις, ακόμη και καρκίνο. Περιέχουν επίσης μεγάλες ποσότητες αντιοξειδωτικών συστατικών. Βοηθούν επίσης την τόνωση της ροής του αίματος, πολύ βασική λειτουργία για την υγεία σας.

Μηλόξυδο: Αυτό είναι το τελευταίο συστατικό, είναι πλούσιο σε κάλιο, πηκτίνη, ασβέστιο και σίδηρο. Η πηκτίνη είναι καλό για το κόλον, και βοηθά στην αφαίρεση της κακής χοληστερόλης, την ίδια στιγμή ρυθμίζει την πίεση του αίματος.Το ξίδι μηλίτη είναι πολύ αποτελεσματικό κατά των λοιμώξεων.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:
- 1 Σκόρδο
- 1 φρέσκια ​​πιπεριά
- Οργανικό μηλόξυδο
- 1 λευκό κρεμμύδι
- 1 Τζίντζερ (ρίζα)
- 1 ρίζα Χρένο

ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ:

Πάρτε ένα μεγάλο βάζο και γεμίστε τα ¾ του βάζο με τα συστατικά και συμπληρώσετε τα υπόλοιπα ¼ με ξύδι μηλίτη. Αφήστε το μείγμα να μαριναριστεί σε ένα σκοτεινό μέρος για 2 εβδομάδες, ανακατεύοντας κατά διαστήματα.

Μετά από 2 εβδομάδες, στραγγίξτε το μείγμα από τα στερεά, και καταναλώστε 30 γρ.(2 κουταλιές της σούπας) 2 -3 τρεις φορές την ημέρα. Κάντε γαργάρα και στη συνέχεια καταπιείτε. Θα αισθανθείτε ότι λειτουργεί αμέσως!

Πραγματικά ελπίζω να απολαύσετε τα οφέλη αυτής της συνταγής και παρακαλώ να το μοιραστείτε με τους φίλους σας και τα μέλη της οικογένειας ας. Ευχαριστώ!
*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

D.Pap

Νεότερη Παλαιότερη