Καθαρίστε το σώμα σας από τη νικοτίνη χρησιμοποιώντας μόνο 5 συστατικά!




Γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά τις αρνητικές επιπτώσεις της νικοτίνης και του τσιγάρου για τον οργανισμό μας. Αν έχετε ήδη σταματήσει το κάπνισμα, ή είστε ακόμα άπληστος καπνιστής, το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να καθαρίσετε το σώμα από τη νικοτίνη. Ο πιο γρήγορος τρόπος είναι με τη χρήση αυτών των φρέσκων και νόστιμων συστατικών.

Ακτινίδιο και λεμόνι
Το κάπνισμα ''πετάει'' τις βιταμίνες Α, C και Ε από το σώμα, που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθούν τον οργανισμό να καταπολεμάει τις μολύνσεις και τα μικρόβια. Για να συμπληρωθούν οι χαμένες βιταμίνες θα πρέπει να τρώτε ένα ακτινίδιο την ημέρα ή να πίνετε ένα ποτήρι φρεσκοστυμμένο χυμό λεμονιού κάθε πρωί.

Πράσινο τσάι και βιταμινούχο νερό
Το κάπνισμα προκαλεί στο σώμα αποβολή περισσότερων υγρών από ό, τι χρειάζεται και μπορεί γρήγορα να οδηγήσει σε αφυδάτωση. Καθαρίστε το σώμα από τη νικοτίνη καταναλώνοντας μεγάλες ποσότητες βιταμινούχου νερού ή πράσινου τσαγιού.
Πορτοκαλάδα
Αυτό το δροσιστικό ποτό ενυδατώνει το σώμα, παρέχει τις απαραίτητες βιταμίνες και καθαρίζει από τη νικοτίνη. Κάντε χυμό από δύο πορτοκάλια, προσθέστε λίγο νερό και πίνετέ το μεταξύ των γευμάτων.

Φρέσκα καρότα
Η νικοτίνη καταστρέφει το δέρμα, κάνοντάς το ξηρό και άψυχο. Αν θέλετε να απαλλαγείτε από το κάπνισμα και να αποκαταστήσετε τη φρεσκάδα στο δέρμα, τρώτε όσο το δυνατόν περισσότερο καρότα. Τα καρότα είναι πλούσια σε βιταμίνες A, C, Κ και Β, και είναι τα καλύτερα καθαριστικά του σώματος. Τα καρότα μπορούν να καταναλωθούν φρέσκα ή στυμένα σε έναν αποχυμωτή σε συνδυασμό με ένα μήλο και ένα λεμόνι.

Σπανάκι και μπρόκολο
Το φολικό οξύ είναι σημαντικό για την κανονική λειτουργία και την ανάπτυξη του σώματος, αλλά επίσης και για τον καθαρισμό του οργανισμού από τη νικοτίνη. Εκτός από τη μορφή δισκίων, το φυλλικό οξύ μπορεί να εισέλθει στο σώμα μέσω των τροφών, για παράδειγμα μέσω του σπαακιού. Το μπρόκολο είναι επίσης καλό για κατανάλωση, διότι είναι πλούσιο σε βιταμίνες C και Β5, που καθαρίζουν τον οργανισμό από τη νικοτίνη.

*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. 

D.Pap

Νεότερη Παλαιότερη