ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ


Τα Παράσιτα είναι ζώντες οργανισμοί που ζουν μακριά από ένα οργανισμό-ξενιστή. Τα Παράσιτα Θα αξιοποιήσει τα θρεπτικά συστατικά του οργανισμού υποδοχής και με τον τρόπο αυτό, Θα βλάψει τον οργανισμό υποδοχής. Παράσιτα είναι ένας αριθμός διαφορετικών μορφών και μπορούν να αναπτυχθούν σε όλο το σώμα.Τα πιο συχνά ζουν μέσα στα έντερα του ανθρώπου.

Καθαρίστε το σύστημά σας από τα παράσιτα φυσικά.

Μέτρα Διάμετρος:
Παράσιτα εισέρχονται ΣΤΟΝ Ανθρώπινο οργανισμό ΜΕΣΩ ΤΟΥ Αέρα που αναπνέουμε, τα τρόφιμα που τρώμε και το νερό που πίνουμε. Σε χώρες του τρίτου κόσμου, ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να αντιμετωπίσετε τα παράσιτα είναι μέσω μολυσμένου νερού. Όποιος ταξιδεύει σε ξένη χώρα θα πρέπει να είναι προσεκτικοί για να πάρει μόνο καθαρό νερό. Η Κακή αποχέτευση και η κακή υγιεινή είναι τα πιο κοινά παράσιτα για τους άνθρωποι Τα παράσιτα μεταδίδονται μέσω προϊόντων χοιρινού κρέατος, οστρακοειδή, καθώς και μολυσμένων τροφίμων και του νερού. Υπάρχουν χιλιάδες διαφορετικά είδη από παράσιτα που είναι κοινά για τους ανθρώπους.

Τα Πρωτόζωα αποτελούνται από ένα μόνο κύτταρο και πολλαπλασιάζονται σε τεράστιους αριθμούς στο εσωτερικό του ανθρώπινου εντέρου. Τα πιο συχνά βρέθηκαν protozoic παράσιτα είναι η Giardia, neospora, αμοιβάδες, τοξοπλάσμωση, Cryptosporidium και Sarcocystis Μια άλλη μορφή του παρασίτου είναι η Helminth σκουλήκι.

Αυτό περιλαμβάνει την ταινία, pinworms, αγκυλόστομα, τριχινών, ασκαρίδες και άλλα.
Πολλά άτομα οταν ένα παράσιτο καθαρίσει θα το δείτε στα σκουλήκια στα κόπρανα τους, καθώς αποβάλλονται από το σώμα. Τα παράσιτα είναι εξαιρετικά ισχυρα και πολλαπλασιάζονται πολύ γρήγορα Μερικά από τα πιο κοινά συμπτώματα που σχετίζονται με εντερικά παράσιτα περιλαμβάνουν διάρροια, φυσικό αέριο, φούσκωμα, γριπώδη συμπτώματα, ναυτία, εξανθήματα, πόνο στις αρθρώσεις, χρόνια κόπωση και χρόνιας ιγμορίτιδας.

Καταστρέψτε τα παράσιτα απο το σώμα σας

Τα Παράσιτα αγαπούν την ζάχαρη και τα πάντα που μετατρέποντε σε ζάχαρη. Συνεπώς, ο καλύτερος τρόπος για να λιμοκτονήσουν τα παράσιτα είναι μέσω της χρήσης υγιή νηστεία και τον καθαρισμό των ενώ την εξάλειψη της πολύ ζάχαρης και δημητριακά, οσο το δυνατόν από τη διατροφή σας

Πολλά βότανα και τρόφιμα δρουν ως πολύ ισχυρα και αντι-παρασιτικες παράγοντες.Το Εξαιρετικό παρθένο λάδι καρύδας είναι φορτωμένο με τριγλυκερίδια μέσης αλυσίδας που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα στη μάχη του έναντι παθογόνων.
Ώμο  σκόρδο κρεμμύδια ΚΑΙ παρέχουν θείο, αμινοξέα που είναι αντι-παρασιτικά. Φάτε έξι κουταλιές έξτρα παρθένο λάδι καρύδας, μια ολόκληρη σκελίδα σκόρδο και ένα μεγάλο κόκκινο κρεμμύδι καθημερινά για να βοηθήσει

Η ρίγανη και ειδικά το αιθέριο έλαιο της ρίγανης είναι αντι-παρασιτικό. Χρησιμοποιήστε δύο έως τρεις σταγόνες λάδι ρίγανη σε νερό με φρέσκο ​​χυμό λεμονιού και πιείτε το τρεις φορές την ημέρα.

Γαρύφαλλο εξίσου καλό Ginger, αρτεμισία, μαύρο ξύλο καρυδιάς επίσης χρησιμοποιείται συνήθως στα αντι-παρασιτικά Νηστεία, με τζίντζερ, kombucha, καρύδα κεφίρ, ξύδι μήλου μηλίτη, κλπ. αποτελούν ισχυρά εργαλεία για να βοηθήσουν να καταστρέψουν τα παράσιτα.

Συνιστούμε τρεις έως 21 ημέρες δίαιτα χαμηλή σε θερμίδες, νερό και φρέσκο χυμό λεμονιού.

Τα προβιοτικά συμπληρώματα συνιστάται για να βοηθήσουν να καταστρέψουν τα παράσιτα. Μετά την περίοδο καθαρισμού, να τρέφονται με λάχανο τουρσί, η προϊόντα που έχουν υποστεί ζύμωση και τα λαχανικά θα πρέπει να χρησιμοποιούνται σε αφθονία.

Αυτές οι τροφές είναι πλούσιες πηγές της L-γλουταμίνη (ένα αμινοξύ που βοηθά την ανοικοδόμηση του εντέρου). Αυτά τα ζυμωμένα τρόφιμα περιέχουν επίσης πολύ ισχυρά στελέχη των καλών βακτηρίων, οργανικά οξέα και ένζυμα που δρουν για να κρατήσουν τα παράσιτα μακρια από το σώμα.
*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.
 Ακολουθήστε μας και στο Facebook

D.Pap

Νεότερη Παλαιότερη