Συνταγή ισχυρής φυσικής θεραπείας του μεταβολισμού των αρθρώσεων και των μυών


Όσοι έχουν γραφειακή εργασία παραμένουν σε ασυνήθιστες στάσεις εργαζόμενοι στο γραφείο τους για αρκετές ώρες της ημέρας. Γι’ αυτό, προκαλούνται προβλήματα σε μυς, νεύρα, συνδέσμους, τένοντες και αρθρικούς χόνδρους του σώματός τους που οφείλονται είτε σε υπερκαταπόνηση λόγω των επαναλαμβανόμενων κινήσεων στον υπολογιστή είτε σε αυξημένη τοπική πίεση λόγω της πλημμελούς στάσης του σώματός τους.

Έτσι, αναπτύσσονται:

Τενοντίτιδες και τεντονοπάθειες
Μυϊκές κράμπες
Σπασμοί και θλάσεις
Σύνδρομα πίεσης των νεύρων
Χονδροπάθειες των αρθρώσεων

Επίσης, η κακή στάση του σώματος στο γραφείο μπορεί να επιδεινώσει προϋπάρχουσες παθήσεις όπως τενοντίτιδες, μυϊκές θλάσεις και χονδροπάθειες, μετατρέποντάς τις από οξείες σε χρόνιες καταστάσεις, οι οποίες δύσκολα πλέον αντιμετωπίζονται.

Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να τη διορθώσουμε, προκειμένου να αποφευχθούν περαιτέρω επιπλοκές.
Θα σας δώσω την παρακάτω φυσική συνταγή που μπορεί να δυναμώσει και να αποκαταστήσει τα κόκκαλα και τις αρθρώσεις σας και να σας ανακουφίσει από τον έντονο πόνο.
Είναι μια απλή συνταγή που προέρχεται από την Αρχαία Ελλάδα την οποία την χρησιμοποιούσαν οι θεραπευτές τις τότε εποχής.

Οδηγίες παραγωγής :
Θα χρειαστούμε ένα κιλό καλό ΜΕΛΙ 100 γραμμάρια αλεσμένο λιναρόσπορο
50γραμμάρια βιολογικό ηλιόσπορο 50γραμμάρια ταχίνι λίγα αποξηραμένα κράνα
και μια κουταλιά της σούπας Σουσάμι .

Μέθοδος προετοιμασίας
Αναμείξτε όλα τα συστατικά σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε καλά και αποθηκεύστε το μείγμα σε ένα γυάλινο βάζο.
Χρήση:
Πρέπει να τρώτε μια κουταλιά της σούπας από αυτό το μείγμα πριν το πρωινό σας και το μεσημεριανό σας.
Η κατανάλωση αυτής της ισχυρής φυσικής θεραπείας θα ενισχύσει το μεταβολισμό, τις αρθρώσεις, την καρδιά τους μυς σας και θα αποκαταστήσει και θα ενισχύσει την ελαστικότητα των συνδέσμων και των τενόντων.
*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. 

D.Pap

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη