4 πράγματα που πρέπει να κάνεις έστω μια φορά την εβδομάδα αν θες να είσαι πιο όμορφη και λαμπερή

Δεν έχεις και πολύ ελεύθερο χρόνο για να πεις ότι θα αφιερώνεις καθημερινά στον εαυτό σου έστω δέκα λεπτά για να περιποιείσαι το πρόσωπο αλλά και το σώμα σου. Επειδή σε καταλαβαίνουμε απόλυτα θέλουμε να σε βοηθήσουμε και έτσι σου λέμε πως αν κάνεις έστω μια φορά την εβδομάδα αυτά που σου αναφέρουμε παρακάτω θα μπορέσεις να δείχνεις ακόμα πιο όμορφη απ΄ότι είσαι.
Τι να πρέπει, οπωσδήποτε να κάνεις έστω μία φορά την εβδομάδα;

Μάσκα μαλλιών: Αν τα μαλλιά σου είναι πολύ ταλαιπωρημένα και έχουν χάσει την λάμψη και την κίνηση τους καλό θα ήταν να κάνεις να τα επιμελείσαι , όπως τους αξίζει πριν και μετά από κάθε λούσιμο. Αν πάλι δεν έχεις χρόνο να το κάνεις πρέπει να τους βάζεις ζεστό ελαιόλαδο έστω μία φορά την εβδομάδα.
Πώς θα το κάνεις; Ζέστανε ελαφρά το ελαιόλαδο σε ένα κατσαρολάκι. Χτένισε καλά τα μαλλιά σου και με ένα πινέλο που θα έχεις πρώτα βουτήξει στο ελαιόλαδο πέρασε τις άκρες σου. Άσε το δράσει και στην συνέχεια λούσε τα μαλλιά σου.
Μάσκα προσώπου: Για να αφαιρεθούν τα νεκρά κύτταρα του δέρματος του πρόσωπο σου πρέπει να κάνεις μάσκα μία φορά την εβδομάδα. Για καλύτερα ακόμα αποτελέσματα πρώτα κάνε και ένα peeling.

Χαλάρωση σε σάουνα: Το ξέρουμε ότι μπορεί να μην έχεις την δυνατότητα να βρεθείς σε μια σάουνα και να χαλαρώσεις αλλά εμείς ξέρουμε ότι μπορείς να φτιάξεις την δικιά σου ακόμα και στον χώρο του σπιτιού σου. Ζέστανε τον χώρο του μπάνιο σου χρησιμοποιώντας μια σούμπα το καλοριφέρ ή ένα αερόθερμο. Πριν μπεις (αφού κλείσεις την θέρμανση) άνοιξε το νερό στο καυτό και άσε το να τρέχει. Μπες και κάθησε μέσα για όση ώρα αντέξεις. Οι υδρατμοί θα σε βοηθήσουν να αποβάλλεις πολλές από τις συσσωρευμένες τοξίνες του οργανισμού σου και να ενυδατώσεις την επιδερμίδα σου.
Φάε μόνο φρούτα: Καλό θα ήταν να αποτοξινώνεις τον οργανισμό σου που και που και το ιδανικότερο είναι να το κάνεις μια φορά την εβδομάδα. Για μια μέρα, λοιπόν, την εβδομάδα μπορείς να κάνεις το εξής. Φρόντισε να τραφείς μόνο με τους καρπούς των αγαπημένων σου φρούτων. Μπορείς να τα καταναλώσεις σε όποια μορφή θέλεις. Είτε σε κομμένα κομμάτια είτε σε χυμούς. Όπως και να το κάνεις τα φρούτα αποτελούν την καλύτερη πηγή αντιοξειδωτικών βιταμινών. Θα σε αποτοξινώσουν, θα θωρακίσουν τον οργανισμό σου από τις ιώσεις και παράλληλα θα σε βοηθήσουν να ξεπρηστείς.

D.Pap

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη