Η “συνταγή φάρμακο” από το Θιβέτ που προλαμβάνει και θεραπεύει!!!

Η “συνταγή φάρμακο” από το Θιβέτ που προλαμβάνει και θεραπεύει!!!

Η παρακάτω συνταγή είναι απλή και θαυματουργή .
Μπορείτε να την κάνετε μόνοι σας στο σπίτι, αφού τα υλικά που θα χρησιμοποιείσετε υπάρχουν πάντα στην κουζίνα σας .

Συστατικά που απαιτούνται:
1 κεφάλι σκόρδο

χυμό από 2 λεμόνια

100 γραμμάρια βιολογικό μέλι

ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
Αυτή η “συνταγή φάρμακο” που χρησιμοποιείται στο Θιβέτ έχει τις ακόλουθες θεραπευτικές ιδιότητες:
Η αντιοξειδωτικές ιδιότητες, του μελιού προστατεύουν από τον καρκίνο, το διαβήτη, δυσκοιλιότητα, οστεοπόρωση, βοηθώντας σας να διατηρήσετε το σωστό βάρος του σώματος.
Έρευνα δείχνει ότι ο χυμός λεμονιού σε συνδυασμό με την μαγειρική σόδα (διττανθρακικό νάτριο) μπορεί να σώσει εκατομμύρια ζωές που βρίσκονται σε κίνδυνο εμφάνισης χρόνιων ασθενειών.
Το μυστικό αυτού του συνδυασμού έγκειται στην προσθήκη συστατικό όξινου ανθρακικού νατρίου που φέρνει το ρΗ του σώματος στο φυσιολογικό εύρος. Λέγεται ότι αυτός ο συνδυασμός του χυμού λεμονιού και διττανθρακικό είναι 10.000 φορές πιο ισχυρό από οποιαδήποτε χημειοθεραπεία.
Το σκόρδο θεωρείται ότι είναι το πιο ισχυρό φυσικό αντιβιοτικό.Επιτόπια έρευνα αποκαλύπτει ότι καθαρίζει το σώμα απο κάθε παράσιτο,και προστατεύει τον οργανισμό από την εμφάνιση του διαβήτη και πολλές μορφές καρκίνου.

Θεραπεία:
Για τη θεραπεία του καρκίνου χορηγείται 3 κουταλάκια του γλυκού ημερησίως για 6 μήνες το χρόνο,( ένα δύο μήνες )
Για την πρόληψη του καρκίνου και του διαβήτη χορηγείται με άδειο στομάχι ένα κουταλάκι του γλυκού καθημερινά για 4 μήνες το χρόνο (κατά προτίμηση τον πρώτο μήνα της κάθε σεζόν)
Για την διατήρηση βάρους , θα πρέπει να τρώτε επτά ημέρες κάθε μήνα ένα κουταλάκι το πρωί με άδειο στομάχι, αλλά όχι πάνω από 6 μήνες το χρόνο .
Για την εξάλειψη εντερικών παράσιτων , είναι απαραίτητο να καταναλώνουμε το μείγμα αυτό καθημερινά για 10 ημέρες, ένα κουταλάκι το πρωί με άδειο στομάχι.
Για μια πλήρη αποτοξίνωση του οργανισμού , καταναλώνεται καθημερινά για έναν μήνα ημέρα, 3 κουτ.
Δεδομένου ότι αυτή η συνταγή είναι εύκολη , φθηνή και τα υλικά υπάρχουν στην κουζίνα μας, προσφέροντας πολλά οφέλη, μην διστάσετε να την φτιάξετε και να την δοκιμάσετε . Μπορείτε επίσης να την μοιραστείτε με τους φίλους σας!

Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε το σκόρδο και τo κόβουμε σε πολλά μικρά κομμάτια, στη συνέχεια ανακατεύουμε με το χυμό λεμονιού ,το μέλι και την μαγειρική σόδα . Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα καθαρό γυάλινο βάζο και αφήστε το να καθίσει για 8-10 ημέρες.

Μετά τη λήξη των 10 ημερών είναι ιδανικό για κατανάλωση. Φυλάσσεται πάντα στο ψυγείο. Αυτή συνταγή είναι από τον πληθυσμό του Θιβέτ, και αναγνωρίζει ότι είναι μια από της καλύτερες και εύκολες συνταγές με καταπληκτική επίδραση στην υγεία.

Ρωτήστε πάντα τον γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε συνταγή.
*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

 Ακολουθήστε μας και στο Facebook 

D.Pap

Νεότερη Παλαιότερη