Φανταστικά αποτελέσματα : συνταγή για έναν ήρεμο ύπνο και μια ζωή χωρίς πονοκεφάλους



Φανταστικά αποτελέσματα : συνταγή για έναν ήρεμο ύπνο και μια ζωή χωρίς πονοκεφάλους

Δοκιμάσετε αυτό το μείγμα υπογλώσσια κάθε βράδυ ** . Καταναλώνοντας αυτά τα συστατικά θα έχετε έναν ήρεμο ύπνο, μια ζωή χωρίς πονοκεφάλους και μία βελτιωμένη ανοσία.

Ζάχαρη και αλάτι-όχι τόσο πετυχημένος συνδυασμός αλλά αν υποφέρετε από αϋπνίες, θα είναι κάτι περισσότερο από καλά για σας.


Δεν θα έπρεπε να καταναλώνονται σε υπερβολικές ποσότητες αλλά οι ειδικοί ισχυρίζονται με μια μέτρια λήψη,θα πετύχετε πολλά ευεργετικά αποτελέσματα: ενδυνάμωση της ανοσίας, εξάλειψη πονοκεφάλων και αϋπνίας. Το αυξημένο επίπεδο σεροτονίνης απ’αυτές τις ουσίες έχει ένα ειδικά αγχολυτικό αποτέλεσμα .

Πρέπει να δοκιμάσετε την ακόλουθη συνταγή:

Θα χρειαστείτε:

1 κουτάλα θαλασσινό αλάτι

5 κουτάλες καστανής ζάχαρης

Η αναλογία μεταξύ αλατιού και ζάχαρης πρέπει να είναι 1 προς 5. Ανακατέψτε τα συστατικά αυτά και βάλτε τα σε ένα αποστειρωμένο γυάλινο βαζάκι.


Χρήση:Πάρτε μια μικρή ποσότητα του μείγματος και βάλτε την κάτω από τη γλώσσα σας,πριν πάτε για ύπνο.Θα λιώσει στο στόμα σας σταδιακά.Το νάτριο από το αλάτι βοηθάει τη σωστή αναπνοή για τα κύτταρα και βελτιώνει την παραγωγή ενέργειας.

Στο μεταξύ,η γλυκόζη από τη ζάχαρη δρα ως μια αξιόπιστη προσθήκη ενέργειας στα κύτταρα.

Συν τοις άλλοις, και τα 2 αυτά συστατικά είναι ένα ισχυρό εργαλείο στη μάχη κατά του άγχους,το οποίο εμποδίζει την ισορροπία του μεταβολισμού σας και τη χαλάρωση κατά τη διάρκεια του ύπνου.



Μ. Σοφία

D.Pap

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη