ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΗΠΑΡ ΚΑΙ ΧΟΛΗΔΟΧΟΥ ΚΥΣΤΗΣ ( ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΡΟΥΑΓΙΑΛ ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

Το ήπαρ Ρουαγιάλ – Ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για το σώμα σας
Το ήπαρ είναι το μεγαλύτερο όργανο στο σώμα μας  υπεύθυνο για πολλές λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένου του καθαρισμού των τοξινών. Πολλά προβλήματα υγείας που εμφανίζονται σε όλο το σώμα μας μπορεί να προέλθουν από ένα τοξικό συκώτι, σχηματίζοντας μικρές πέτρες της χολής που κάνουν τελικά το δρόμο τους μέσα στην χοληδόχο κύστη.
Αυτές οι πέτρες που αποτελουνται κυρίως από κρυσταλλους χοληστερόλης. Η αφαίρεση της χοληδόχου κύστης είναι μία από τις πιο κοινές χειρουργικές επέμβασεις στα περισσότερα νοσοκομεία, ακόμη και αυτή η απλή παλιά συνταγή μπορεί να αφαιρέσει τις πέτρες στην διάρκεια της νύχτας και να αποκαταστήσει την υγεία σας σε πολλούς, πολλούς τομείς.
Ήπατος και της χοληδόχου κύστης Ανατομία
ανατομία
Η ανάπτυξης των χολόλιθων που οφείλονται στην κακή διατροφή και τον τρόπο ζωής αγχωτικό. Οι άνθρωποι σε όλες τις ηλικιακές ομάδες έχουν επωφεληθεί από αυτό τον καθαρισμό με εκπληκτικά αποτελέσματα.
Τα συμπτώματα χολόλιθων
Ένα αδύναμο ήπαρ και της χοληδόχου κύστης  η συμφόρηση μπορεί να οδηγήσει σε πολλά συμπτώματα που περιλαμβάνουν:
• εξαντλημένο ανοσοποιητικό σύστημα • αύξηση των αλλεργιών
• κακή πέψη και δυσκοιλιότητα • ατελείωτη κόπωση και εξάντληση
•  πονο στη μπροστινή δεξιά πλευρά  κάτω από το θώρακα • κακή κατάσταση του δέρματος
• πόνος στην πλάτη κάτω από τη δεξιά ωμοπλάτη • συναισθηματικά ξεσπάσματα
• εξασθενήσει την όραση • κατάθλιψη
• αδύναμη ανοχή στο αλκοόλ • αυξημένη επιθυμία για τη ζάχαρη
• τάση να παίρνουν βάρος • εξουθενωτική άγχος σε άλλα όργανα
Αφαίρεση χολόλιθοι από το Σώμα
Περιλαμβάνουν επίσης πολλές παραλλαγές της ίδιας συνταγής καθαρισμού από τον Δρ Hulda Clarke.
Ο σκοπός αυτής της σελίδας είναι να παρέχει μια απλή, ασφαλή και αποτελεσματική συνταγή για να καθαρίσει τις πέτρες
Αυτή η συνταγή έχει προσαρμοστεί από διάφορες πηγές μετά από πολλές πρακτικές δοκιμές. Τα υγρά μέτρα είναι ευπροσάρμοστα και ένα μικρότερο σωμα μπορεί να απαιτήσει λιγότερο, ένα μεγαλύτερο άτομο περισσότερο. Το αλάτι Epsom απαιτούνται έχει μειωθεί στο 1/3 του αρχικού μέτρου. Η πρώτη φορά που θα το κάνετε μάλλον θα ακολουθήσετε την συνταγή αυτη, λόγω στα άγνωστα συστατικά, αλλά μετά την πρώτη ή τη δεύτερη φορά σας θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να ρυθμίσετε τα συστατικά διαισθητικά για να ταιριάζει στο σωματότυπό σας.

Συχνές Ερωτήσεις
Ερ: Δεν είναι αυτή  επώδυνη; Πού οι πέτρες θα βρουν έξοδο;
Α: είναι ανώδυνη, δεν πρέπει να συγχέεται με πέτρες στα νεφρά. Οι χολόλιθοι θα πεσουν στο λεπτό έντερο και αποβάλλεται μέσω των κινήσεων του εντέρου.
Προ-Cleanse – Ένα μήλο την ημέρα το γιατρό τον κάνει πέρα
μήλο
Ξεκινήστε 3 ημέρες πριν  κανετε  το ξεπλημα σας για να μειώσετε το λίπος  και περιλαμβάνουν πολλά  μήλα η και ο χυμός μήλου. Πίνετε 1 έως 2 λίτρα υψηλής ποιότητας χυμό μήλου κάθε ημέρα πριν από την καθαρίσει. Ανάμιξη σε μερικά κουταλάκια του γλυκού ξύδι μήλου μηλίτη κάθε μέρα είναι επίσης πολύ ευεργετική. Φάτε πρώτα μήλα όταν πεινάσετε. Το συκώτι σας αγαπά τα μήλα! Το μηλικό οξύ στο χυμό βοηθά να ανοίξουν τα χοληφόρα που τρέχουν μέσα από το συκώτι σας και  θα αρχίζει να μαλακώνει και να απελευθερώσει τις πέτρες.
Η τελευταία ημέρα πριν από την πλύση,η μείωση της πρόσληψης λίπους σας όσο πιο κοντά στο μηδέν είναι δυνατόν.
Παράδειγμα Πρόγραμμα
Τετάρτη, Πέμπτη – ελαφριά διατροφή, όπως σαλάτες και πολλά μήλα και ο χυμός μήλου.
Παρασκευή – Μειώστε την πρόσληψη λίπους στο μηδέν. Η διατροφή σας να μην περιέχει έλαια,  σάλτσες, το κρέας, το λίπος καθόλου. Συνέχεια μια ελαφριά διατροφή, συμπεριλαμβανομένων άφθονα μήλα και ο χυμός μήλου.
Το πρωί του Σαββάτου – ένα πλούσιο πρωινό για  τις επόμενες 24 ώρες.
Το απόγευμα του Σαββάτου μετά από 14:00 –
Μην φάτε τίποτα – ήρθε η ώρα να προχωρήσετε. Ας αφήσετε το πεπτικό σας σύστημα να ξεκουραστεί εντελώς.
Σάββατο απόγευμα – Ελαιόλαδο και Λεμόνι σε ανάμιξη
Κυριακή – Μην σχεδιάζετε να πάτε πουθενά. Μπορεί να αισθάνεσθε αδύναμοι καθαρισμού.
Το απόγευμα της Κυριακής – πρωινο με χυμό και φρούτα, το μεσημερι σούπα και λαχανικά στον ατμό. Μπορείτε να τρώτε ελαφρια το βράδυ της Κυριακής.
Το ήπαρ και της χοληδόχου κύστης Ρουαγιάλ
ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ – πρωί της Ρουαγιάλ (Σάββατο  το παραπάνω παράδειγμα)
Φάτε ένα πλούσιο πρωινό για να σας περάσει τις επόμενες 24 ώρες. Μπορεί να μην αισθάνεστε πεινασμένοι κατά τη διάρκεια , αλλά θα χρειαστείτε ενέργεια. Φρούτα, λαχανικά, σούπα miso, το ψωμί και το ρύζι είναι όλα ΟΚ. Δεν τρώτε λιπαρά, έλαια, βούτυρο ή μαγιονέζα καθόλου.
14:00 – Σταματήστε όλα τα τρόφιμα
Σταματήστε να τρώτε όλα τα τρόφιμα. Αστε  το πεπτικό σας σύστημα  να αδειάσει τελείως και να ξεκουραστείτε. Νερό και αφεψήματα συνιστώνται από το απόγευμα.  τσάι και ιαπωνικά hojicha είναι εξαιρετικ’α. Λίγο χυμό μήλου, φρέσκια λεμονάδα (με μέλι) είναι εντάξει, αν περιοριστεί στο ελάχιστο. Πίνετε άφθονο νερό, έτσι ώστε να είναι καλά ενυδατωμένο το σωμα (τα άλατα Epsom θα σας αφυδατώσουν.)
20:00 – 1ος άλατα Epsom
Αναμειγνύονται 5 ml (1 κουταλάκι του γλυκού) του Epsom αλάτι σε 200 ml (1 φλιτζάνι) υψηλής ποιότητας χυμό μήλου. Ανακατέψτε καλά και πιείτε γρήγορα . (Μπορείτε να πιείτε αυτό μέσα από ένα καλαμάκι αν αυτό βοηθάει.) Ακολουθήστε αυτό με ένα φλιτζάνι σκέτο νερό.
22:00 – 2ο άλατα Epsom
Πιείτε πάλι το ίδιο 20:00 – Epsom αλάτι και χυμό μήλου, και ένα φλιτζάνι νερό.
12:00 βράδυ – πιείτε Ελαιόλαδο
Είναι εντελώς έτοιμοι για ύπνο γύρω στα μεσάνυχτα. Βάλτε πυτζάμες σας και να είστε έτοιμοι να ξαπλώνετε μετά την κατανάλωση του ελαιολάδου.
λεμόνι λεμόνι Προετοιμασία για το ελαιόλαδο
χυμό και τα εσπεριδοειδή
Μικρά – εάν ζυγίζετε λιγότερο από 50 kg
80 – 100 ml – βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
80-120 ml – φρέσκο ​​χυμό γκρέιπφρουτ (1/2 φλιτζάνι)
Τακτικές – εάν ζυγίζετε περισσότερο από 50 κιλά 
120 ml – βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
120-140 ml – φρέσκο ​​χυμό γκρέιπφρουτ (1/2 φλιτζάνι ή περισσότερο)
Αντικαταστήστε τον χυμό γκρέιπφρουτ με χυμό λεμονιού, αν προτιμάτε την κλασική αυθεντική γεύση.
Η ποσότητα του χυμού εσπεριδοειδών δεν είναι τόσο κρίσιμη. Είναι ένα καθαριστικό και επίσης σας βοηθάει να καταπιείτε το λάδι.
Βιολογικό λάδι και τα εσπεριδοειδή είναι πάντα το καλύτερο για τον καθαρισμό. Εάν δεν είναι διαθέσιμα στην περιοχή σας, επιλέξτε την καλύτερη διαθέσιμη ποιότητα.
Σημείωση: Μπορείτε να αντικαταστήσετε το ελαιόλαδο με άλλες ψυχρής έκθλιψης έλαιο όπως: ηλιέλαιο, λάδι καρύδας, καρυδέλαιο, αμυγδαλέλαιο, λάδι haselnut, λάδι κάσιους, φυστικέλαιο, έλαιο από κουκούτσια σταφυλιού, σουσάμι, έλαιο κάνναβης, σπόρους λιναριού πετρελαίου, ή άλλο φυσικό λάδι του φυτού.
Ανακινήστε το χυμό λαδιού και εσπεριδοειδών μαζί σε ένα βάζο μέχρι να αφρίσει. Πάρτε μια βαθιά αναπνοή. Πιείτε το μίγμα “κοφτά” ή να πάρετε γουλιές πάνω από 5 έως 10 λεπτά. Πίνοντας αυτό το  μέσα από ένα καλαμάκι είναι ο ευκολότερος για πολλούς ανθρώπους. Μπορεί να αισθανθείτε μια μικρή ναυτία, η οποία είναι φυσικό. Ανέπνευσε βαθιά!

Βουρτσίστε τα δόντια σας καλά και το κεφάλι για το κρεβάτι. Μην καθαρίζετε την κουζίνα.
Είναι σημαντικό να ξαπλώσετε αμέσως μετά τη λήψη του πετρελαίου, προκειμένου να κυκλοφορήσουν οι πέτρες. Ξαπλώστε στη δεξιά πλευρά σας αν μπορείτε (σε εμβρυϊκή στάση). Μείνετε ακίνητοι για τουλάχιστον 20 λεπτά πριν να αλλάξετε θέσεις. Μπορείτε πιθανότατα θα ακούσετε πολλά γάργουρίσματα”εκεί κάτω”, το οποίο είναι ένα καλό σημάδι ότι το λάδι είναι στο χώρο εργασίας. Φυσικά, μπορείτε να αλλάξετε τις θέσεις κατά τη διάρκεια της νύχτας. Πηγαίνετε για ύπνο και να μείνετε στο κρεβάτι όσο το δυνατόν περισσότερο.
ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ – Το επόμενο πρωί
Επτά (περ.) – 3η άλατα Epsom
Πάρτε ένα 3ο Epsom αλάτι ποτό, λίγο ισχυρότερο αυτή τη φορά για να πάρει την κίνηση των εντέρων σας. Διπλασιάστε το αλάτι Epsom σε 10 ml (2 κουταλάκια του γλυκού) σε 200 ml χυμού. Μην πάρετε αυτό πριν 6:00 πμ. Μπορείτε να πάτε πίσω στο κρεβάτι.
Θα έχετε διάρροια κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της ημέρας μετά . Μην σκοπεύετε να πάτε πουθενά. Μπορείτε να περιμένετε έντονες κινήσεις του εντέρου, μέχρι νωρίς το απόγευμα. Η πρώτη κίνηση του εντέρου μπορεί να είναι τακτική και η δεύτερη μπορεί να είναι σκούρη  σαν πράσινη διάρροια. Κάθε φλος είναι λίγο διαφορετική.
Δέκα – 4ος άλατα Epsom (προαιρετικό)
Ανάλογα με το πώς αισθάνεστε (αν έχετε έντονη διάρροια τότε μην λάβει την 4η δόση με άλατα Epsom και χυμό). Αν τα έντερά σας δεν κινούνται, μπορείτε να πάρετε μια 4η αλάτι Epsom ποτό. (5 έως 15 ml, ανάλογα με το πώς είναι τα έντερά σας.)
* Μετά από αυτό το σχήμα μετά από την πρώτη φορά που μπορείτε να προσαρμόσετε τις ποσότητες άλατα Epsom  οπως  σας ταιριάζει. Ο καθένας είναι διαφορετικός – μερικοί άνθρωποι επιθυμούν να λάβουν 15 ml (1 κουταλιά της σούπας) του Epsom σε κάθε ποτήρι, αλλά άλλοι χρειάζονται μόνο το μισό αυτού του ποσού. Στην εμπειρία μου, δεν χρειάζεται όλο αυτό το αλάτι Epsom.
12 το μεσημέρι και αργότερα
Μπορείτε πιθανότατα θα αισθάνονται αδύναμοι κατά τη διάρκεια  του καθαρίσμου. Απλά  να ξεκουραστούν και να κάνουμε ό, τι χρειάζεται  για να βοηθήσουμε τον καθαρισμό σας. Μην τρώτε τίποτα μέχρι που είχατε τουλάχιστον δύο με τρεις κινήσεις του εντέρου και θα αρχίσετε να αισθάνεστε πεινασμένοι και πάλι φυσιολογικά. Μπορείτε να πιείτε λίγο χυμό 15 λεπτά μετά την τελευταία σας φορα με άλατα Epsom σας το πρωί. Στη συνέχεια, φατε  φρούτα ή σούπα για ένα ελαφρύ μεσημεριανό γεύμα και στερεά τροφή αργότερα μέσα στην ημέρα, καθώς το σώμα σας αρχίζει να εξομαλύνει. Συνεχίστε με μια ελαφρια χορτοφαγική διατροφή για 24 ώρες μετά τον καθαρίσμο για να δοθεί χρόνος στο σώμα σας να προσαρμοστεί και να εναρμονιστούν. Τελείωσες!
Epsom αλάτι ή το παραδοσιακό στυλ;
Η παραδοσιακή συνταγή καθαρισμού, μεταξύ των οποίων μία δεδομένη από τον Edgar Cayce χρησιμοποιεί μόνο τα μήλα, το χυμό λεμονιού και το ελαιόλαδο.
Προσθέτοντας αλάτι Epsom (θειικό μαγνήσιο MgSO4) είναι μια ταχείας δράσης σύγχρονη μέθοδος που γρήγορα και αποτελεσματικά ανοίγει  τους αγωγους του ήπατος χολή. Ωστόσο, για ορισμένους ανθρώπους το Epsom αλάτι μπορεί να είναι πολύ σκληρό για την πέψη τους  Αν η πέψη σας είναι ευαίσθητη, ξεκινήστε με μια ελαφριά ποσότητα του άλατος ή δοκιμάστε να κάνετε το καθαρίσει χωρίς αυτό και χρησιμοποιηστε μόνο τον χυμό μήλου και το χυμό δαμάσκηνων (βλέπε παρακάτω).
Η επίδραση του Epsom Salt στο σώμα είναι να διαστέλλει τον λείο μυ. Αυτό σημαίνει ότι θα διαστολή του χοληδόχου πόρου, που καθιστά σχεδόν αδύνατο για τις πέτρες για να κολλήσουν.  το Epsom αλάτι θα διαστολή τους λείους μεις που ευθυγραμμίζουν το πεπτικό σύστημα. Αυτό θα προκαλέσει καθαρισμού όλων των πραγμάτων στον πεπτικό σωλήνα. Αυτό βοηθά να αποβάλει γρήγορα τα περιεχόμενα της χοληδόχου κύστεωςΤο Epsom Salt είναι η αιτία της διάρροιας. Θα διαρκέσει μόνο για ένα τμήμα της ημέρας. Η διάρροια είναι ένα καλό πράγμα δεδομένου ότι θα υπάρχουν τοξίνες, πέτρες και ποιος ξέρει τι άδειασμα στον πεπτικό σωλήνα. Όσο πιο γρήγορα αυτά είναι έξω από το σώμα, τόσο το καλύτερο.
Χυμό δαμάσκηνων
Εάν δεν μπορείτε να αποκτήσετε Epsom αλάτι από το φαρμακείο ή να αποφασίσετε να μην το χρησιμοποιήσετε, μπορείτε να το παραλείψετε εντελώς. Ακολουθήστε ακριβώς την ίδια θεραπευτική αγωγή, αλλά να λάβετε άφθονο χυμό μήλου για τρεις έως πέντε ημέρες πριν από τον καθαρίσμο σας.
Μπορείτε επίσης να αντικαταστήσετε κάποια από τα οφέλη του απο το καθαρτικό αλάτι Epsom με απλό χυμό δαμάσκηνων δαμάσκηνων  Πιείτε ένα μικρό φλιτζάνι χυμό δαμάσκηνου ή να πάρετε μια δόση του εκχυλίσματος δαμάσκηνου την ίδια ώρα που αναγράφεται για άλατα Epsom πάνω στο πρόγραμμα. Πάρ ‘το και πάλι το πρωί όταν ξυπνάτε.
Πόσες πέτρες είναι φυσιολογικό;
Δεν μπορείτε να δείτε οποιαδήποτε πέτρες μέχρι δεύτερο ή τρίτη κινητικότητα του εντέρου σας. Κάποιοι μπορεί να μην εμφανιστεί μέχρι την επόμενη ημέρα. Δεν μπορείτε να παρατηρήσετε τις πέτρες αμέσως, αλλά τα ελαφρύτερα μη αποτιτανωμένη μαλακά πετρώματα συνήθως επιπλέουν. Μπορούν να είναι μεγάλες, μπλε και πράσινες “ασαφή” ή μπορούν να είναι σαν μικρά βότσαλα και οπουδήποτε από το μπλε-πράσινο  στο χρώμα. Είναι γενικά η συνοχή της  σαν ημίσκληρο καουτσούκ.
Αν χοληδόχο κύστη σας είναι πλήρης, μπορείτε να περάσετε μόνο μερικές πέτρες κατά τη διάρκεια της πρώτης αφοδευση. Κατά τη διάρκεια μιας δεύτερης αφοδευσης μπορείτε να δείτε πολλές πέτρες αμέσως και ένα τρίτο στο ίδιο επίπεδο θα μπορούσε να αναδείξει μικρότερες πέτρες . Ο καθένας είναι διαφορετικός. Μερικοί άνθρωποι αποβάλλουν μεγαλύτερη πέτρες τους αμέσως, κάποιοι δεν βλέπουν μεγάλες πέτρες μέχρι τρίτης ή τέταρτης αφοσευση 



ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι έγκυες γυναίκες και τα παιδιά δεν πρέπει να το κανουν
ΠΡΟΣΟΧΗ: Συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν πάτε σε αυτό το γρήγορο ειδικά εάν πάσχετε από διαβήτη, καρδιακές παθήσεις, η ελκώδης κολίτιδα, ή επιληψία? αν είστε κάτω των 18 ετών ή λιποβαρή? ή αν είστε σε φαρμακευτική αγωγή.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Εάν πάσχετε από χρόνια δυσκοιλιότητα ή άλλα προβλήματα του εντέρου, σας συμβουλεύουμε να κάνετε καθαρισμό του εντέρου πριν από αυτό ήπατος και της χοληδόχου κύστης ξεπλύνετε.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Να είστε βέβαιος ότι είναι σε θέση να ανεχτεί Θειικό μαγνήσιο (Epsom αλάτι) πριν επιχειρήσετε αυτό το καθαρίσει.


Ιατρικές Αποποίηση:
Αυτή η εναλλακτική θεραπεία αυτοβοήθειας δεν προορίζεται για τη διάγνωση  σε τυχόν παθήσεις ή να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση και θεραπεία των τακτικών γιατρων σας. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν ο πόνος ή τα συμπτώματα επιμένουν.
πηγη
http://www.awaken.cc/awaken/pagesE/library/eLibrary.html

D.Pap

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη