ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟΞΙΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΕ 72 ΩΡΕΣ


Θέλετε να επιταχύνει τον μεταβολισμό σας, να αφαιρέσει τις τοξίνες από το σώμα σας και να χάσετε βάρος; Δοκιμάστε αυτή την απλή και αποτελεσματική συνταγή και να δείτε εκπληκτικά αποτελέσματα σε 72 ώρες!

Όλοι μας καταναλώνουν ανθυγιεινά τρόφιμα κατά την περίοδο των διακοπών κάθε χρόνο, πιάτα πλούσια σε λίπη και υδατάνθρακες, τα οποία θα επηρεάσει αρνητικά το σώμα μας. Δηλαδή, όταν οι γιορτές και τα πανηγύρια τελειώσουν, το σώμα μας είναι γεμάτο από τις τοξίνες, που οδηγεί σε διαταραχή της υγείας και την κακή εμφάνιση.

Παρ ‘όλα αυτά, φαίνεται ότι η Φύση έχει παραμείνει καλύτερους φίλους μας. Σε αυτήν την περίπτωση, καθώς και η φυσική ιατρική προτείνει μια εξαιρετική φυσική συνταγή που θα αποκαταστήσει την ευημερία μας.

Θα απορρίψει τις τοξίνες, ενώ επιταχύνει τον μεταβολισμό , προωθώντας έτσι μια υγιή διαδικασία της απώλειας του υπερβάλλοντος βάρους.

Συστατικά:

2 κουταλιές της σούπας τριμμένο τζίντζερ
χυμό από μισό λεμόνι
2 κοτσάνια σέλινο
1 φλιτζάνι χυμό ντομάτας
καυτερή πιπεριά τσίλι ή σε σκόνη
Μέθοδος παρασκευής:

Το σέλινο πρέπει να προστεθεί στην άκρη, οπότε όλα τα άλλα συστατικά θα πρέπει να αναμιχθούν μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μείγμα. Στη συνέχεια, ρίξτε το σε ποτήρια και προσθέστε τα κοτσάνια του σέλινο για να το γαρνίρισμα. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε μεγαλύτερες ποσότητες αυτού του φυσικού χυμού στο ψυγείο.

Χρήση:

Χρησιμοποιήστε αυτό το χυμό κάθε μέρα. Πίνετε 3 ποτήρια από αυτό μεταξύ των γευμάτων. Θα παρατηρήσετε τα θετικά αποτελέσματα που έχουν ήδη σε 72 ώρες!

Πηγή: www.sportonlinegroup.com

D.Pap

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη