ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ! Κάψε θερμίδες όλη μέρα!
Eκτός από αναζωογόνηση, η πρωινή προπόνηση αυξάνει και τον μεταβολισμό. Μελέτες έχουν δείξει πως οι άνθρωποι που ασκούνται το πρωί καίνε περισσότερες θερμίδες από εκείνους που γυμνάζονται άλλες ώρες της ημέρας, οπότε ευχαρίστησε τον ήλιο για τις έξτρα θερμίδες που θα κάψεις.

Αν είσαι πολυάσχολη έχουμε καλά νέα: πρόσφατη έρευνα έδειξε πως μία έντονη άσκηση διάρκειας μόλις 2,5 λεπτών μπορεί να προκαλέσει εξίσου έντονες καύσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. Για την ακρίβεια, μέχρικαι 200 θερμίδες.

Το πρωινό βοηθάει τον μεταβολισμό σου, ώστε να είναι στα καλύτερα του. Φάε ένα χορταστικό πρωινό αμέσως μόλις ξυπνήσεις και το σώμα σου θα είναι έτοιμο να κάψει λίπος και προσπάθησε να μην το παραλείπεις ακόμα κι αν έχεις μία δύσκολη μέρα. Η δική μας, ιδανική, πρόταση είναι «πρωινό στο κρεβάτι». Μάθε, όμως, και 4 λόγους για να συμπεριλάβεις το νερό με λεμόνι στο πρωινό σου.

Μπορεί να αγαπάς την αεροβική αλλά και οι ασκήσεις μυικής ενδυνάμωσης πρέπει να κατακτήσουν μία θέση στην καρδιά σου αφού, «χτίζοντας» μύες, καταναλώνεις περισσότερες θερμίδες.

Τα σνακ είναι μια καλή στρατηγική για να διατηρήσεις το βάρος σου, βεβαιώσου όμως ότι κάνεις χορταστικές και υγιεινές επιλογές. Διάλεξε σνακ που σε βοηθούν να κάψεις περισσότερες θερμίδες και ωθούν τον μεταβολισμό σου στην κορυφή.
ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ! Κάψε θερμίδες όλη μέρα! ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ! Κάψε θερμίδες όλη μέρα! Reviewed by D. Papadopoulos on 8:00:00 π.μ. Rating: 5
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();
Από το Blogger.