ΠΩΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΈΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΎΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΗΣΜΈΝΕΣ ΑΡΘΡΏΣΕΙΣ ΣΕ ΜΌΛΙΣ 7 ΗΜΈΡΕΣ

5 ΤΡΌΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΈΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΎΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΗΣΜΈΝΕΣ ΑΡΘΡΏΣΕΙΣ ΣΕ ΜΌΛΙΣ 7 ΗΜΈΡΕΣ

Ένας κάλος είναι το αποτέλεσμα μιας παραμόρφωση στην άρθρωση στο μεγάλο δακτύλου του ποδιού, το οποίο αποτελεί, ως αποτέλεσμα της εξάρθρωσης των οστών του μεγάλου δακτύλου. Πολλοί παράγοντες συμβάλλουν για αυτή την κατάσταση και τα πιο κοινά περιλαμβάνουν σφιχτά υποδήματα, μια αδύναμη ή κακή δομή του ποδιού, και η ρευματοειδής αρθρίτιδα.

Αυτή η διεύρυνση του μεγάλου δακτύλου του ποδιού , προκαλεί φλεγμονή και τον πόνο που οφείλεται στο γεγονός ότι σ το βάρος σας,  η  το περπάτημα  Με τον καιρό, η άρθρωση μπορεί να σκληρύνει και να γίνει τόσο επώδυνη που ένα άτομο  δεν μπορεί  να φορέσει οποιοδήποτε υποδήματα.

 5 τρόποι για να θεραπεύσει πρησμένες αρθρώσεις σε μόλις 7 ημέρες!

Αυτή η κατάσταση αναπτύσσεται σε διάφορα στάδια – ξεκινά πρώτα ως επώδυνη άρθρωση λόγω της πίεσης των υποδημάτων, και τελικά οδηγεί σε φλεγμονή. Στα πιο προχωρημένα στάδια, όταν τα άλλα δάκτυλα θα προσβληθούν ή σε  δευτερογενείς εκφυλιστικές αλλαγές εμφανίζονται στη μέση του ποδιού, μια δευτερεύουσα παραμόρφωση  να συμβαίνει.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να αντιμετωπίσει αυτό το ζήτημα, και ένα από αυτά περιλαμβάνει τη χειρουργική επέμβαση. Ωστόσο, χειρουργική θεραπεία των κάλων δεν αποδεικνύεται πάντα επιτυχής. Ευτυχώς, υπάρχουν μια σειρά από θεραπείες που μπορεί να θεραπεύσει αποτελεσματικά κάλους.

1 φύλλα δάφνης

dafnh

Κατά τη θεραπεία στον κάλο, το πρώτο πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να καθαρίσει το σώμα σας από τις καταθέσεις στο αλάτι. Μπορείτε να το κάνετε αυτό με τον εξής τρόπο:

Χρησιμοποιώντας μια εμαγιέ κατσαρόλα, μαγειρεύετε μια κουταλιά της σούπας θρυμματισμένα φύλλα δάφνης σε 300ml νερό για 5 λεπτά. Μπορείτε να το κάνετε αυτό το βράδυ.
Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα θερμός και αφήστε το μια μέρα
Το πρωί, σουρώνετε και σε  σε μικρές γουλιές το πίνετε τη διάρκεια της ημέρας.
Συνεχίστε με αυτή τη θεραπεία για 3 συνεχόμενες ημέρες, κάνοντας το τσάι με τα  φρέσκα φύλλα δάφνης  κάθε βράδυ.
Μετά από μια εβδομάδα, επαναλάβετε ολόκληρη τη διαδικασία.
Ενδέχεται να αντιμετωπίσετε μια πιο συχνή ανάγκη για ούρηση, αλλά αυτό δεν είναι τίποτα να ανησυχείτε για αυτό, όπως αναφέρει μόνον ότι το αλάτι στο σώμα σας έχει αρχίσει τη διάλυση και κάπως ερεθίζει την κύστη σας.

Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τα πρώτα αποτελέσματα σε περίπου δέκα ημέρες. Ολόκληρο το σώμα σας θα πρέπει να απαλλαγεί και ο πόνος στις αρθρώσεις θα εξαφανιστεί εντελώς.

Αυτή η λαϊκή θεραπεία είναι επίσης ευεργετική για την εξάλειψη των λίθων της χολής.

Η όλη θεραπεία  με δάφνη πρέπει να διαρκεί περίπου 2 μήνες, η οποία είναι πόσο καιρό παίρνει για τα κότσια να εξαφανιστούν εντελώς.

2 δάφνη

Ρίχνουμε 100 ml 96% αλκοόλ πάνω από 5 μεγάλα φύλλα δάφνης τα οποία έχετε προηγουμένως λιωσει Αφήστε το διάλυμα για μία εβδομάδα
Ενυδατώστε τα πόδια σας σε συνδυασμό με ζεστό νερό και σόδα (3L νερό και 1 κουταλιά της σούπας. Μαγειρική σόδα). Απλώστε το μίγμα στους κάλους
Βάλτε βαμβακερές κάλτσες για να  να ξαπλώσετε.
3 # Ιώδιο και ασπιρίνη

Αυτό είναι μια άλλη αποτελεσματική θεραπεία για επώδυνους κάλους, καθώς και στις αρθρώσεις.

λιωσε 5 χάπια ασπιρίνης ή Andols (200 mg) και αναμειγνύεται με 10 ml ιώδιο.
Ανακατέψτε καλά μέχρι η ασπιρίνη να διαλυθεί
Εφαρμόστε αυτήν την λύση στις επώδυνες περιοχές σας, όπως τις αρθρώσεις ή τους αστραγάλους κάθε βράδυ.  φροντίστε να θερμάνετε την περιοχή  για τη νύχτα. Θα αισθανθείτε γρήγορα ανακούφιση από τον πόνο.

sapouni_590_b
4 # θεραπεία με Σαπούνι

Τακτικές θεραπείες με σαπούνι ανακούφιση του πόνο και τις φλεγμονές  από  τους κάλους.

Μπορείτε απλά να τρίβετε το σαπούνι με μασάζ στην επώδυνη περιοχή με αυτό. Στη συνέχεια ξεπλύνετε και στεγνώστε.

5 # ιώδιο θεραπεία

Βουτήξτε μια μπατονέτα σε κάποια ιώδιο Povidone, και εφαρμόζετε πάνω στο κότσι.
Προκειμένου να απορροφηθεί καλά, αφήστε το ξηρό ιώδιο στο δέρμα. Στη συνέχεια, βαλτε σ κάποια βαμβακερές κάλτσες. Η θεραπεία γίνεται για 30 ημέρες.
Προαιρετικά, αναμείξτε ίσες αναλογίες ιωδίου και το χυμό λεμονιού και εφαρμόστε στο κάλο σας.

πηγη

D.Pap

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη