Συνταγή για ισχυρό αντιφλεγμονώδες ρόφημα που βοηθά στην αποβολή των βαρέων μετάλλων

Τα βαρέα μέταλλα βρίσκονται μερικές φορές μέσα στο σώμα μας και συνδέονται με διάφορα προβλήματα υγείας, όπως είναι η νεφρική νόσος, τα αδύναμα οστά, ο καρκίνος, οι καρδιαγγειακές παθήσεις και τα ψυχολογικά προβλήματα. Ο κόλιανδρος μας αποτοξινώνει από τα βαρέα μέταλλα και αφαιρεί τον υδράργυρο από το σώμα μας.

Ο κόλιανδρος βοηθά στη μείωση της λοίμωξης και της φλεγμονής καθαρίζοντας τον οργανισμό, ενώ περιέχει πολλά μεταλλικά στοιχεία, όπως κάλιο, ασβέστιο, μαγγάνιο, σίδηρο και μαγνήσιο και επίσης βιταμίνες, όπως Α και Κ.
Τρόπος χρήσης
Είναι εύκολο να τον ψιλοκόψετε και να τον προσθέσετε στα καθημερινά γεύματά σας ή να τον βάλετε στο μπλέντερ και να τον καταναλώσετε σαν smoothie. Φροντίστε να είναι φρέσκος και βιολογικός.
Συνταγή για την καταπολέμηση των φλεγμονών
• 1/2 φλιτζάνι φρέσκος βιολογικός κόλιανδρος ψιλοκομμένος
• 1/2 φλιτζάνι βιολογικός χυμός μήλου
• 1/2 φλιτζάνι νερό
• 1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σιταρόχορτου ή οποιαδήποτε άλλη σκόνη από πράσινο βλαστό.
Για ακόμα μεγαλύτερη δράση κατά των βαρέων μετάλλων προτιμήστε να προσθέσετε χλωρέλλα. Ανακατέψτε τα υλικά στο μπλέντερ και είναι έτοιμο. Πίνετε 100 ml για 40 μέρες.
Προσοχή: Πάντα να συμβουλεύεστε τον γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε συνταγή. Εάν λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν αλληλεπιδράσεις.

πηγή

D.Pap

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη