Τριήμερη αποτοξίνωση οργανισμού (Μετά από την τριήμερη κραιπάλη των γιορτών)

Αυτή η τριήμερη αποτοξίνωση θα βοηθήσει τον οργανισμό να απαλλαχθεί από τοξίνες και άλλες ουσίες που έχουν μαζευτεί κυρίως από την κακή μας διατροφή Επίσης συστηνεται για άτομα με επιπρόσθετο βάρος ενώ για άτομα με λιγότερο βάρος τους βοηθά να εξισορροπήσουν τον οργανισμό για να βάλουν το ιδανικό βάρος.

Πρέπει να γνωρίζουμε ότι το σώμα μας μπορεί να απαλλαχθεί από τις τοξίνες και ...
διάφορες άλλες άχρηστες ουσίες για τον οργανισμό μας μέσω των πνευμόνων, πόρους του δέρματος, νεφρά και παχύ έντερο.

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΙΝ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ:

Ξυπνώντας το πρωί πίνουμε ένα λίτρο χυμό δαμάσκηνου (αν θέλετε τον αραιώνετε με λίγο νερό) Αυτός ο χυμός μας δημιουργεί συχνές κενώσεις, και έτσι καθαρίζει αμέσως το παχύ έντερο μεταφέροντας πολλες τοξίνες και άχρηστες ουσίες οι οποίες αποβάλλονται από τον οργανισμό.

Σημαντικό είναι να αναπληρώσουμε τα υγρά που χάνουμε με οποιοδήποτε φρέσκο χυμό για να μην αφυδατωθούμε Ετσι αναπληρώνονται τα τοξικά υγρά με φρέσκο χυμό επαναφέροντας τον οργανισμό σε αλκαλική κατάσταση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφόρους χυμούς όπως μήλο, καρότο, σταφύλι, εσπεριδοειδή, ντομάτα και άλλα. Καλύτερα να διαλέξετε μόνο ένα ή το πολύ δύο χυμούς. Οι πιο πολλοί προτιμούν συνήθως μήλο ο οποίος είναι από τη φύση του γλυκός, δίνει ενέργεια και καθαρίζει το αίμα

Προτείνεται βιολογικός χυμός αλλά αν δεν είναι αυτό δυνατόν προτιμείστε καθαρούς φρέσκους χυμούς.

Μιάμιση ώρα μετά που έχετε πιει τον χυμό πίνουμε το μισό λίτρο από τον φρέσκο χυμό. Προσπαθείστε να μασάτε τον χυμό, να τον αφήνετε για λίγο στο στόμα σας για να προετοιμάσετε το στομάχι για τον ερχομό του. Με αυτό τον τρόπο ο οργανισμός απορροφά τις μέγιστες θεραπευτικές ουσίες από το ρόφημα.

Μπορείτε να πίνετε απεριόριστο νερό (κατα προτίμηση απιονισμένο) Κάθε μιάμιση ώρα πίνετε μισό λίτρο από χυμό. Αποφύγετε να φάτε (το αίσθημα της πείνας θα φύγει) αλλά άν πεινάτε πολύ, φάτε μήλα.

Συστήνεται να πίνετε 1 κουταλιά ελαιόλαδο 3 φορές τη μέρα. Ετσι βοηθά πολύ το σηκώτι. Αν αυτό σας προκαλέσει δυσκοιλιότητα, μπορείτε να πιείτε κι άλλο χυμό δαμάσκηνο. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ρετσινόλαδο βρέχοντας ένα ύφασμα με ρετσινόλαδο και τοποθετώντας το στο δέρμα σας στην περιοχή του συκωτιού.

Η Αποτοξίνωση διαρκεί 3 μέρες. Κάποιοι αντέχουν και τις τρεις, κάποιοι μια. Εξαρτάται από την αντοχή σας. Αν προκληθεί λίγος πονοκέφαλος είναι αναμενώμενο.

Κάνοντας την αποτοξίνωση, ο οργανισμός καθαρίζει θα βρείτε την ενέργεια σας και την δύναμη σας και κυρίως ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΑΣ.

Γιώργος έλληνας
Βοτανολόγος

D.Pap

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη