ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗ ΤΟΞΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΑΥΞΗΣΗ ΣΩΜΑΤΙΚΟΥ ΒΑΡΟΥΣ



Φυσικά διορθωτικά μέτρα »για την συσσώρευση τοξικών ουσιών που οδηγεί σε αύξηση του σωματικού βάρους, λίπος στην κοιλιά, και άλλα προβλήματα υγείας.
Αλλεργίες, αϋπνία, κατάθλιψη, υπερβολικό βάρος, πόνο στις αρθρώσεις, κόπωση, πονοκέφαλο και ακμή δείχνουν μια τοξική υπερφόρτωση και ανισορροπία,εμπειρογνώμονες συνδέουν την αύξηση του σωματικού βάρους και του λίπους της κοιλιάς με τοξικά που συσσωρεύοντε στο ήπαρ.

Αυτό το ζωτικό όργανο έχει δύο κύριες λειτουργίες – να μεταβολίζει το λίπος και καθαρίζει το αίμα. Λιπαρό και καταπονημένο ήπαρ οδηγεί σε αύξηση του σωματικού βάρους και άλλα προβλήματα υγείας.

Όταν τα λιπαρά κύτταρα απελευθερώνουν τις αποθηκευμένες τοξίνες και προκαλούν κυτταρική βλάβη, το ήπαρ δεν μπορεί να επεξεργαστεί τα ποσά αυτά από τις τοξίνες.Οι Τοξίνες συνήθως αποθηκεύονται σε κυτταρικές μεμβράνες, μυϊκό ιστό, εγκεφαλικό ιστό, και ακόμη και νευρικό ιστό.
Ο Δρ Paula Baillie-Χάμιλτον εξηγεί ότι η αύξηση του σωματικού βάρους είναι άμεσα συνδεδεμένη με το σύστημα ελέγχου φυσικού βάρους. Αυτό το σύστημα θα δηλητηριαστεί και φορτώνετε με τις χημικές ουσίες που μπαίνουν στο σώμα μας μέσω των τροφίμων που τρώμε, το περιβάλλον που μας περιβάλλει, και όλα τα περιποίηση του δέρματος και των προϊόντων καθαρισμού.
Στο βιβλίο της, η Detox δίαιτα – εξάλειψη των χημικών Θερμίδων και η βελτίωση των φυσικών αδυνάτισμα στοσύστημα σας, ο Δρ Baillie-Χάμιλτον εξήγησε τη σχέση μεταξύ των τοξικών συνθετικών χημικών ουσιών και της σύγχρονη επιδημία λίπος.
Οι τοξίνες θα φράξουν το συκώτι και θα επηρεάσουν το ρόλο του στην καύση του λίπους.Η Αποτοξίνωση είναι ένα από τους υγιέστερους φυσικούς τρόπους για να προστατεύσει το σώμα σας από τις τοξικές και την Σταδιακή συσσώρευση. Μόλις εξαλείψετε τις τοξίνες , θα εξαλείψετε επίσης τα αποθέματα λίπους. Δοκιμάστε αυτό το ποτό και θα απολαύσετε τα αποτελέσματά της.
Detox ποτό – Συνταγή
1/3 κουταλάκι του γλυκού κουρκούμη
2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
12 ουγκιές νερό
1 κουταλιά της σούπας μέλι
Συνδυάστε όλα τα συστατικά μαζί και να καταναλώσετε αυτό το ποτό σε καθημερινή βάση. Μοιραστείτε την εμπειρία σας και να βοηθήσει όποιον μπορεί να χρησιμοποιήσει τα οφέλη που παρέχονται από την απεξάρτηση ποτό.


*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα http://therapeftis.blogspot.gr/ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Πηγή: livingtraditionally.com

D.Pap

Νεότερη Παλαιότερη