Εκχύλισμα Σκόρδου το καλύτερο αντιβιοτικό


Συστατικά:
150 γραμμάρια φρέσκα ​​σκόρδα
ξίδι μηλίτη
Μεταλλικό νερό
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο (πυρηνέλαιο)150 γραμμάρια μέλι
Προετοιμασία:

Αφαιρέσετε το δέρμα και ψιλοκόψτε το σκόρδο. Στη συνέχεια, τοποθετήστε το σε ένα δοχείο με ευρύ - στόμιο. Από πάνω ρίχνετε το ξίδι μήλων και το μεταλλικό νερό σε ίσα μέρη μέχρι να καλύψει ολο το σκόρδο. Στη συνέχεια, προσθέτετε το μέλι και το ελαιόλαδο κλείνετε σφιχτά το σκεύος Αφήνετε να μαρινάριστουν όλα μαζί σε ένα δροσερό, σκοτεινό μέρος για 9 ημέρες, ανακατεύοντας κάθε μέρα. Μετά από 9 ημέρες φιλτράρετε το υγρό μέσα από μια μουσελίνα ή λινό ύφασμα και ανακινήστε καλά.  
Χρήση 
Πάρτε μία κουταλιά της σούπας πριν από το φαγητό και μια πριν από το δείπνο.Το Αποθηκεύετε σε δροσερό μέρος και σε αεροστεγή δοχείο.

*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα http://therapeftis.blogspot.gr/ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

D.Pap

Νεότερη Παλαιότερη