ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΨΩΡΙΑΣΗΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΣΑ

Θεραπεία της ψωρίασης με Φυσικά Αρχικά διορθωτικά μέτρα
Αρχικά διορθωτικά μέτρα μπορεί επίσης να παράσχει κάποια ανακούφιση για την ψωρίαση.

1. Η σωστή διατροφή μπορεί να κάνει μια τεράστια διαφορά στη σοβαρότητα των συμπτωμάτων της ψωρίασης. Η λεκιθίνη είναι ένα συμπλήρωμα που είναι ήδη βρεθεί ιδιαίτερα ευεργετικό στη θεραπεία  με φολιδωτό δέρμα. Αυτό είναι διαθέσιμο ως υγρό είτε με τη μορφή της σε κίτρινους κόκκους στο τοπικό φυσικό κατάστημα τροφίμων σας.
Κρατήστε τη διατροφή σας σε  χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα.Το  Έλαιο ινδικής καρύδας και συμπληρώματα ελαίων ψαριών ενυδατώνουν το δέρμα από μέσα προς τα έξω. Για τον έλεγχο του κνησμού εφαρμόζονται επιθέματα από χαμομήλι.
2. 30 έως 45 λεπτά στον ήλιο κάθε μέρα, φροντίζοντας να μην πάθετε ένα ηλιακό έγκαυμα.
3. Η Νεκρά Θάλασσα έχει βρεθεί να περιέχει  ένα πλούσιο ορυκτό μείγμα  είναι πολύ δημοφιλή. Ωστόσο, αν δεν έχετε τον χρόνο ή χρήματα για να ταξιδέψουν με τη Νεκρά Θάλασσα, υπάρχουν θεραπείες που μπορούν να είναι σχεδόν το ίδιο επωφελής. Extra μαγνήσιο, κάλιο, ασβέστιο.Αυτά λοιπόν είναι τα συστατικά που χρειάζεστε να βρείτε για να κάνετε δική σας θεραπεία εμποτισμού.
Οποιαδήποτε από αυτές τις μεθόδους μπορούν να βοηθήσουν τα συμπτώματα της ψωρίασης για να την εξασθενίσει ή ακόμη και να εξαλειφθούν πλήρως.
πηγη

*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα http://therapeftis.blogspot.gr/ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. Ακολουθήστε μας στο Facebook

D.Pap

Νεότερη Παλαιότερη