Πείτε «αντίο» στην κακή αναπνοή, στην οδοντική πλάκα με αυτήν την οδοντόκρεμα που λευκαίνει



Πείτε «αντίο» στην κακή αναπνοή, στην οδοντική πλάκα με αυτήν την οδοντόκρεμα που λευκαίνει

Η κοινή οδοντική φροντίδα συμπεριλαμβάνει οδοντικό διάλυμα,βούρτσισμα και οδοντικό νήμα.Ωστόσο,υπάρχει ένας πολύ αποτελεσματικός παράγοντας για φυσικό καθάρισμο ο οποίος μπορεί να εξαφανίσει όλα τα επιβλαβή βακτήρια στο στόμα σας. Η διαδικασία ονομάζεται ‘ρούφηγμα λαδιού’ και έχει γίνει πολύ διάσημη τελευταία. Το λάδι ανάνα σαν στοματικό διάλυμα έχει χρησιμοποιηθεί για περισσότερα από 3.000 χρόνια στην αρχαία ιατρική της Αγιουρβέδας. Ξεπλένοντας το στόμα σας με μόνο μια κουτάλα σερβιρίσματος από λάδι ανανά,θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τα βλαβερά βακτήρια στο στόμα σας και θα προστατέψετε τα δόντια σας.

Η φυσική αυτή οδοντόπαστα θα εμποδίσει το σάπισμα των δοντιών,θα μειώσει τον κίνδυνο της καταστροφής τους και την ουλίτιδα,καθώς κια θα εξαλείψει την κακή αναπνοή προκαλούμενη από τα βακτήρια στο στόμα.Πρέπει όμως να χρησιμοποιήσετε το φυσικό λάδι ανανά και όχι το εμπορικό,χημικό λάδι.


Γι’αυτό θα έπρεπε να χρησιμοποιείτε οργανικό,παρθένο λάδι ανανά που υπάρχει διαθέσιμο και είναι φτηνό.Η διαδικάσία είναι πολύ απλή.

Σ’ένα μπωλ λιώστε 30 γραμμάρια λαδιού ανανά (μερικές κουτάλες) και προσθέστε 3 κουτάλες σόδας μαγειρικής(45 γραμ.). Αναμείξτε τα καλά με ένα πηρούνι μέχρι να γίνει η πάστα ομογενοποιημένη,παρόμοια με την εμπορική οδοντόπαστα.

Παρ’όλα αυτά,θα έπρεπε να έχετε στο νου σας ότι το λάδι ανανά σταθεροποιείται σε θερμοκρασία κάτω των 24-26 βαθμών και γι’αυτό πολλοί άνθρωποι διαλέγουν να πετάξουν τα υπολείμματα στα σκουπίδια και όχι στους σωλήνες(του νερού).Τα καλά νέα όμως είναι ότι το λάδι του ανανά δεν κολλάει στους σωλήνες.

Η αποτελεσματική αυτή πάστα θα σας απαλλάξει από την κακή αναπνοή χάρη στις ισχυρές αντιμικροβιάκες συνέπειές της και μπορεί δραστικά να αφαιρέσει τα επιβλαβή βακτήρια από το στόμα και τη γλώσσα. Επίσης,θα σας δώσει μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας τόσο δυνατή όσο η οδοντόκρεμα του εμπορίου χωρίς όμως τις παρενέργειες των βλαβερών χημικών που περιέχει η εμπορική οδοντόπαστα.
*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. 
Ακολουθήστε μας στο Facebook

D.Pap

Νεότερη Παλαιότερη