Λαϊκή θεραπεία για τη δυσκοιλιότητα !!!




Το καλύτερο ποτό κατά της δυσκοιλιότητας Φτιαγμένο από μόλις 2 Συστατικά
Το καλύτερο ποτό για τη δυσκοιλιότητα γίνεται μόνο από δύο συστατικά – αυτή η λαϊκή θεραπεία για τη δυσκοιλιότητα μπορεί να γίνει στο σπίτι.
Εκατομμύρια άνθρωποι υποφέρουν από δυσκοιλιότητα, εκ των οποίων τα τρία τέταρτα είναι γυναίκες, αλλά και για το πρόβλημα αυτό συχνά δεν μίλησε, είτε λόγω αμηχανίας ή λόγω των πεποιθήσεων που δεν μπορεί να επιλυθεί.
Δυσκοιλιότητα ανακαλύπτεται από τον μειωμένο αριθμό των κενώσεων, η σκληρότητα τους και τις δυσκολίες με το άδειασμα του εντέρου.
Οι αιτίες είναι... συνήθως οι κοινές αλλαγές καθημερινής ζωής (ταξίδια, η προσωρινή ακινησία, τεράστια ποσότητα τροφής), λαμβάνοντας κάποια φάρμακα (για παράδειγμα, ηρεμιστικά ή φάρμακα κατά οξύ) ή ασθένειες όπως ο διαβήτης, ο καρκίνος, το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, της πολλαπλής σκλήρυνσης, κ.λπ. Είναι επίσης κοινό κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
Δυσκοιλιότητα δεν είναι ακίνδυνη
Η δυσκοιλιότητα μπορεί να προκαλέσει άλλες, πολύ δυσάρεστες με ασθένειες όπως ραγάδες του πρωκτού (βλάβη στο βλεννογόνο του πρωκτικού καναλιού), έλκος του ορθού και, πολύ συχνά, αιμορροΐδες? έτσι με αυτό τον τρόπο δημιουργεί ένα κλειστό κύκλο για την οποία η κατάσταση μπορεί να γίνει ακόμη χειρότερη.
Η δυσκοιλιότητα μπορεί να συμβεί μόνο περιστασιακά, ή μπορεί να μετατραπεί σε ένα χρόνιο πρόβλημα, το οποίο μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από έξι εβδομάδες.
Δυσκοιλιότητα συχνά ακολουθείται από κούραση, επειδή το σώμα απελευθερώνει ανεπαρκή ποσότητα των τοξινών από το εντερικό περιεχόμενο.
Όταν η δίοδος των εντερικών περιεχομένων επιβραδύνεται τότε ο εντερικός βλεννογόνος χρειάζεται μεγαλύτερο χρονικό διάστημα για να απορροφήσει το νερό και το σκαμνί γίνεται σκληρό.
Είναι επιθυμητό να έχουν ένα ή δύο κενώσεις ανά ημέρα, η οποία είναι μεσαίου συνοχή, που δεν είναι ούτε πολύ σκληρά ούτε πολύ μαλακό. Θα είναι η βέλτιστη, αλλά σήμερα είναι αδύνατο να αναζητήσει για αυτό.
Για όλους εκείνους που έχουν χρόνια προβλήματα του πεπτικού συστήματος και υποφέρουν από μακροχρόνια δυσκοιλιότητα, Αναχώματα συνιστά τα ακόλουθα φυσικά ποτό:
Απαραίτητα συστατικά για την λαϊκή θεραπεία κατά της δυσκοιλιότητας
1 ματσάκι σπανάκι
2-3 dl ξινόγαλα
Πώς είναι αυτό το φάρμακο κατά της δυσκοιλιότητας που παρασκευάζεται;
Επιλέξτε φρέσκο ​​σπανάκι.
Αφαιρέστε τους μίσχους από τα φύλλα και πλένουμε τα φύλλα.
Τοποθετήστε τα φύλλα σε ένα μπλέντερ.
Προσθέστε 2 -3 dl από ξινόγαλα.
Ανακατέψτε καλά.
Πιείτε ένα φλιτζάνι αυτό το ποτό το πρωί και το βράδυ.
Αυτό θα ενθαρρύνει γρήγορα το πεπτικό σύστημα να λειτουργήσει σωστά.

*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. 

D.Pap

Νεότερη Παλαιότερη