Σπιτικό δυναμωτικό σιρόπι ενίσχυσης του οργανισμού

1. ποτήρι ΚΑΣΤΑΝΑ: Αφομοιώσιμη πρωτεΐνη – ωμέγα 3 λιπαρά – ασβέστιο – μαγνήσιο – φώσφορο – σίδηρο – νάτριο – κάλιο – βιταμίνες Β1, Β2.

Ισχυρά λιποδιαλυτικά και δυναμωτικά για όλα τα παιδιά. Ομαλοποιούν το νευρικό σύστημα και ισχυροποιούν το καρδιαγγειακό. Βοηθά στην καλύτερη λειτουργία του εντέρου, δυναμώνει την όραση, τα μαλλιά, τα νύχια και το δέρμα.
1. ποτήρι ΚΑΡΎΔΙΑ: Πρωτεΐνη – ωμέγα 3 – σύμπλεγμα βιταμινών Β – βιταμίνη Ε – ασβέστιο – μαγνήσιο – σίδηρο – ψευδάργυρο

Σπλαχνικός καρπός, που καθαρίζει όλα τα όργανα. Δυναμώνει την μνήμη, βοηθά στην ανδρική ανικανότητα, δυναμώνει τα παιδιά στην εγκεφαλική λειτουργία και μαθησιακή αντίληψη, καθαρίζει το έντερο και χαρίζει έναν καλό ύπνο.
1. ποτήρι ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ (αποξηραμένα): όλα τα παραπάνω + βιταμίνη Α – βιταμίνη Κ – φυλλικό οξύ – χαλκό – σελήνιο – οργανικό θείο (αντι αλλεργικό).

Καθαρίζει το έντερο, δυναμώνει τα οστά, θεραπεύει την αναιμία.
1. ποτήρι ΤΖΙΤΖΙΦΑ (φρέσκα ή αποξηραμένα): Φλαβονοειδή, σαπωνίνες, βιταμίνη C.
Αποχρεμπτικό και καθαριστικό για τους πνεύμονες. Θεραπεύει όλες τις δερματικές παθήσεις. Εικάζεται οτι θεραπεύει και την Λεύκη.
1. ποτήρι ΧΟΥΡΜΑΔΕΣ (αποξηραμένοι): όοολα τα παραπάνω + βιταμίνη Β6.

Οι χουρμάδες θεραπεύουν όλα τα προβλήματα του γαστρεντερικού συστήματος και ομαλοποιούν την λειτουργία, κυρίως του εντέρου.
1. ποτήρι ΒΕΡΙΚΟΚΑ (αποξηραμένα): Περιέχει μεγάλες ποσότητες από α-β καροτενιο, ξανθίνη και λουτείνη, βιταμίνη C.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ.

Βράστε τα όλα μαζί σε μια κατσαρόλα με το 3/πλάσιο νερό, για 1/2 ώρα σε μέτρια φωτιά.

Στραγγίστε καλά καλά και ενώστε το ζουμί όλο με την ανάλογη ποσότητα μελιού. Ρίξτε στο τέλος και τον χυμό ενός λεμονιού και εμφιαλώστε σε αποστειρωμένα μπουκάλια, που θα διατηρούνται στο ψυγείο.
Μία με δύο κουταλιές την ημέρα θα σας δώσουν όλα τα παραπάνω ωφέλιμα στοιχεία, ενέργεια και θα ενισχύσουν τον οργανισμό σας ώστε να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες τις καθημερινότητας.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
«Τροφή»: Εναλλακτικά διαθέτω ένα πραγματικά Δυνατό, Φυσικό Πολυβιταμινούχο προϊόν βασισμένο σε 9 ΥΠΕΡΤΡΟΦΕΣ, που έχει όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και όλα μέταλλα/ιχνοστοιχεία, ένζυμα και καθώς προέρχεται από ΦΥΣΙΚΗ πηγή όλες αυτές οι ουσίες ΣΥΝΕΡΓΟΥΝ μεταξύ τους!!
Θωρακίστε τον οργανισμό σας, με φυσικές υπέρ-τροφές δοκιμασμένες στο χρόνο, για μια καλύτερη υγεία και έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής!
*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.
 Ακολουθήστε μας και στο Facebook 

το διαβάσαμε ΕΔΩ
κα ΧΑΣΙΩΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ: ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΒΟΤΑΝΙΚΗΣ/ΦΥΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

D.Pap

Νεότερη Παλαιότερη