Δηλητήριο το νερό στην Αττική-Πίνακας!Στο στόχαστρο του χημικού εργαστηρίου του Πανελλήνιου Κέντρου Οικολογικών Ερευνών (ΠΑΚΟΕ) μπήκε και φέτος η καταλληλότητα του πόσιμου νερού πολλών περιοχών (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής).

Στις 21 Απριλίου 2017, το επιστημονικό συνεργείο του ΠΑΚΟΕ πραγματοποίησε οδοιπορικό από το Σκαραμαγκά μέχρι την Κόρινθο διαπιστώνοντας ότι το νερό σε βρύσες επιχειρήσεων, σχολείων και νοικοκυριών είναι επικίνδυνο.

Ειδικότερα, στον Λουτρόπυργο, στο Μεγάλο Πεύκο, στην Κινέτα, και στην Κόρινθο το νερό

ανθρώπινης κατανάλωσης είναι κατάλληλο για χρήση, ενώ, όπως θα δείτε και στον παρακάτω πίνακα, στο Ασπρόπυργο, στους Αγίους Θεοδώρους, στο Σουσάκι, στα Ίσθμια και στο Λουτράκι τα εμφανίζονται κολοβακτηρίδια E. Coli, με τις τιμές να είναι υψηλότερες από τα επιτρεπτά όρια.

Τα αποτελέσματα

Ο πίνακας δείχνει τ’ αποτελέσματα, την επικινδυνότητα και την ακαταλληλότητα του νερού

ανθρώπινης κατανάλωσης σε ποσοστό 32,25 % των δειγμάτων, όπου σύμφωνα με τον Παγκόσμιο

Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) , το ποσοστό αυτό δεν πρέπει να ξεπερνά το 2 – 3 %.*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. 

 το διαβάσαμε ΕΔΩ
Δηλητήριο το νερό στην Αττική-Πίνακας! Δηλητήριο το νερό στην Αττική-Πίνακας! Reviewed by D. Papadopoulos on 12:53:00 μ.μ. Rating: 5
'; (function() { var dsq = document.createElement('script'); dsq.type = 'text/javascript'; dsq.async = true; dsq.src = '//' + disqus_shortname + '.disqus.com/embed.js'; (document.getElementsByTagName('head')[0] || document.getElementsByTagName('body')[0]).appendChild(dsq); })();

Ads

Από το Blogger.