Τα δύο βήματα που έκανε αυτή η γυναίκα και έχασε 59 κιλά -Η εκπληκτική αλλαγή στο σώμα της

Η 26χρονη Meghan Lenss αποφάσισε να μετατρέψει τα αρνητικά συναισθήματα που της προκαλούσε το body shaming σε κίνητρο για να χάσει βάρος.

To 2016 έφτασε να ζυγίζει 136 κιλά και, πλέον, είχε πάψει να θυμίζει το υγιές και δραστήριο κορίτσι που ήταν κάποτε. Αυτό την ενοχλούσε πολύ και αισθανόταν άσχημα για το σώμα της.

Συχνά οι άνθρωποι χάνουν την αυτοπεποίθησή τους σκεπτόμενοι τον αριθμό που δείχνει η ζυγαριά τους. Πιστεύουν πως αυτός σχετίζεται με την ομορφιά και το κατά πόσο είναι αποδεκτοί από τους άλλους.

Αυτό συνέβη και στην περίπτωση της Meghan Lenss, η οποία αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή της και να νιώσει καλύτερα με τον εαυτό της.

Συνήθως όταν θέλουμε να χάσουμε βάρος, καταφεύγουμε σε αυστηρές δίαιτες και ειδικές διατροφές. Η 26χρονη όμως Meghan έκανε μόνο δύο βήματα για να χάσει 59 ολόκληρα κιλά μέσα σε δύο χρόνια.

Η γυναίκα αυτή από την Καλιφόρνια αποτελεί μια ακόμη ζωντανή απόδειξη ότι όταν κάποιος θέλει, μπορεί όντως να χάσει κιλά.
Το πρώτο πράγμα που έκανε είναι να μαγειρεύει σπίτι της και να μην τρώει έξω. Σταμάτησε να παραγγέλνει πίτσες και μπέργκερ και άρχισε να φτιάχνει η ίδια το φαγητό της.

Και το δεύτερο βήμα είναι να αγοράσει ένα ελλειπτικό μηχάνημα και να κάνει μία ώρα κάθε μέρα. Στην αρχή της φαινόταν ακατόρθωτο, αλλά σιγά σιγά άρχισε να τα καταφέρνει.

Οταν άρχισε να βλέπει αποτελέσματα στο σώμα της, ένιωθε καλύτερα και αυτό της έδινε δύναμη να συνεχίσει την δύσκολη προσπάθεια.

Τελικά μέσα σε δύο χρόνια κατάφερε να χάσει 59 κιλά και να μεταμορφωθεί κυριολεκτικά σε μια άλλη γυναίκα.

Οσο για τη διατροφή της, περιλαμβάνει κυρίως πρωτεϊνη και πολλά λαχανικά.

«Υπάρχουν στιγμές που τρώω ένα κουτί σοκολατάκια. Αλλά ξέρετε τι κάνω μετά; Το αποδέχομαι, προχωράω μπροστά και την επόμενη μέρα συνεχίζω το πρόγραμμά μου κανονικά. Η πρόοδος είναι μια διαδικασία» σημειώνει.
Δείτε εδώ την εκπληκτική αλλαγή στο σώμα της μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram:



*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

D.Pap

Νεότερη Παλαιότερη