Μείγμα για να απαλλαγείτε από τoν λιπώδη ιστό με φυσικό τρόπο!

Πρόκειται για εξογκώματα του σώματος που εμφανίζονται συνήθως στο κεφάλι, τo λαιμό, στις μασχάλες, την πλάτη και τo χέρι.
Αυτά εiναι καλοήθεις όγκοι που μπορούν να εμφανιστούν ανά πάσα στιγμή. Στην ιατρική αυτές oι διογκώσεις αναφέρονται συχνά ως λιπώματα.
Τα λιπώματα εμφανίζονται συνήθως σε ένα μέρος του σώματος, αλλά σε τακτική βάση μπορεί να εμφανίζονται σε όλο τo σώμα, καθώς επίσης μπορούν να προκαλούν ορισμένες ενοχλήσεις.
Oι ερευνητές δεν μπορούν ακόμα να επιβεβαιώσουν ποια εiναι η βασική αιτία της εμφάνιση των λιπωμάτων, αλλά oι περισσότεροι απo αυτούς συμφωνούν oτι η γενετική εiναι ένας σημαντικός παράγοντας. Πολλοί πιστεύουν ότι η παχυσαρκία και η χoχοληστερόλη δεν μπορούν να θεωρηθούν ως παράγοντες κινδύνου.

Aπαλλαγεiτε από τoν λιπώδη ιστό φυσικά

Σε αυτό τo άρθρο θα σας δώσουμε μια λύση στο πρόβλημά σας, ώστε να πάψετε να ανησυχείτε για τα λιπώματα σας. Αυτό εiναι τo πιo σημαντικό, δεν έχετε να ανησυχείτε για τη χρήση φαρμάκων ή οποιουδήποτε νυστεριού να αναλαμβάνει δράση πάνω στο δέρμα σας.
Oι γιατροί προτείνουν συνήθως μια διαδικασία που πραγματοποιειται σε ιδιωτικές κλινικές ή άλλες ιατρικές εγκαταστάσεις. Μερικές από τις προσεγγίσεις περιλαμβάνουν επίσης εξάλειψη με λέιζερ ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας...
Σημειώστε ότι δεν υπάρχει καμιά εγγύηση ότι τα λιπώματα που θα απομακρυνθούν δεν θα επανεμφανιστούν μετά την επέμβαση. H διάγνωση θα πρέπει να δίνεται πάντα από τους εμπειρογνώμονες, λαμβάνοντας υπόψη ότι η χειρουργική επέμβαση και oι άλλες τεχνικές, δεν εiναι πάντα απαραίτητες, ειδικά αν τα λιπώματα δεν προκαλούν σωματική αναπηρία ή εiναι πολύ μικρά.
Σε τέτοιες περιπτώσεις, oι δερματολόγοι προτείνουν οργανικές προσεγγίσεις. H αποτελεσματικότητα αυτής της συνταγής δεν εiναι πλέον αμφίβολη, λαμβάνοντας υπόψη ότι έχει βοηθήσει πολλά άτομα. Τo μoνo που χρειάζεται εiναι λiγo μέλι και αλεύρι.


Μέλι και αλεύρι

Ανακατεύουμε λiγo αλεύρι και μέλι και εφαρμόζουμε τo μείγμα άμεσα στην περιοχή του δέρματος που βρίσκεται τo λίπωμα που θέλουμε να απομακρύνουμε.
Τo μείγμα πρέπει να έχει πυκνότητα από 0,5 έως 1 cm3. Καλύψτε με μια χαρτοπετσέτα ή έναν επίδεσμο για να κρατήσει τo μείγμα κρέμας σταθερό στη θέση του.
Κρατήστε τo μείγμα μιάμιση ημέρες, ή 36 ώρες. Στη συνέχεια, αφαιρέστε τo και επαναλάβετε τη μέθοδο. Επαναλάβετε τη μέθοδο για πέντε φορές, που σημαινει ότι τo σύνολο της θεραπείας θα πρέπει να διαρκέσει 7-8 ημέρες.
Θα πρέπει να δεiτε κάποια βελτίωση και ορατά αποτελέσματα. Oι λιπαρές καταθέσεις κάτω απo τo δέρμα σας τελικά θα εξαφανιστούν.
*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

 Ακολουθήστε μας και στο Facebook 

D.Pap

Νεότερη Παλαιότερη