Η επιστήμη μπορεί να κάνει λάθος, η φύση, όμως, ποτέ.Τι θα επιλέξεις?

Αν ρωτήσεις έναν συμβατικό γιατρό ή μια φαρμακευτική εταιρία θα σου πουν βέβαια πως τα χημικά φάρμακα είναι χημικά μόρια που σύνδεσαν επιστήμονες σε μεγάλες φαρμακευτικές για να θεραπεύουν διάφορες παθήσεις και έχουν εφαρμογή κλινικά, ενώ τα βότανα δεν έχουν καμία φαρμακευτική δράση και όσοι τα προτείνουν είναι το λιγότερο απατεώνες..

Ποιοί είναι όμως στην πραγματικότητα απατεώνες και κλέφτες??

Κλέψτε από τη φύση !
Αυτό δυστυχώς είναι ρουτίνα για τη βιομηχανία φαρμάκων:

Κλέψτε από τη φύση, τις ουσίες, τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας τα μόρια, ( ΔΡΑΣΕΙΣ ) και μετά «εγκρίνει» τα απομονωμένα μόρια τους όπως και στην ιατρική τις ευρεσιτεχνίες και στη συνέχεια επιτίθενται στην αρχική πηγή και την αποκαλεί ως «αγυρτεία».
Μέχρι σήμερα, οι φαρμακευτικές συνεχίζουν να εξερευνούν την Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική ως χρυσωρυχείο στις διάφορες θεραπείες και αφού αντιγράψουν τα πάντα, η δυτική ιατρική συστηματικά επιτίθεται κατά της Κινέζικης Ιατρικής και λέει ότι είναι όλα ανυπόστατες αερολογίες.

Η βιομηχανία κλέβει εδώ και εκατοντάδες χρόνια συστηματικά, δράσεις από ισχυρά φυσικά θεραπευτικά ιάματα ( μόρια ) προκειμένου να τα παρουσιάσει σαν νέα φάρμακα.

Αυτά τα νέα φάρμακα, στη συνέχεια, τα ονομάζει ως «θεραπείες θαύμα» και διατίθενται στο εμπόριο χιλιάδες φορές πιο ακριβά από το πραγματικό κόστος τους, προκειμένου να έχουν δισεκατομμύρια δολαρίων κέρδος όπως τα ναρκωτικά.
Με την αλλαγή του πραγματικού ονόματος της δραστικής ουσίας, με ένα πιο επιστημονικό και σοβαροφανές εμπορικό όνομα και σήμα μετατρέπεται σε φάρμακο με έγκριση.
Και βέβαια πιστοποίηση της δράσης από το FDA παίρνει μόνο η εμπορική ονομασία του αντίγραφου και όχι το πρωτότυπο ίαμα.
Οι γιατροί, στην συνέχεια υπόκεινται σε πλύση εγκεφάλου από τις φαρμακευτικές εταιρείες για να πιστεύουν σε όλη τους την ιατρική διαδρομή ότι μόνο οι φαρμακευτικές χημικές ουσίες έχουν θεραπευτική αξία, ενώ φυσικές ουσίες από τον κόσμο των φυτών είναι εντελώς άχρηστες.

Είναι όλα μια μονοπωλιακή πατέντα που λειτουργεί επειδή οι άνθρωποι παραμένουν σε άγνοια σχετικά με τις πραγματικές πηγές της ιατρικής και της φαρμακολογίας.☹️

Για παράδειγμα οι στατίνες, το best-seller φαρμακευτικών προϊόντων στην αγορά σήμερα, προήλθαν από τη λοβαστατίνη ουσία ( ΜΟΡΙΟ ) που υπάρχει φυσιολογικά σε αφθονία στη ζύμη του κόκκινου ρυζιού.
Μετά από αυτήν την πειρατεία κατοχύρωσαν ευρεσιτεχνία οι βιομηχανίες φαρμάκων, έλαβαν την έγκριση από το FDA και αμέσως στην συνέχεια του ζήτησαν να επιτεθεί στην κόκκινη μαγιά που υπήρχε ως συμπλήρωμα.

Ένα νέο «θαυματουργό» φάρμακο για τη θεραπεία της σκλήρυνσης κατά πλάκας με την ονομασία Gilenya κυκλοφόρησε στην Αμερική από την Novartis AG.
Το παρουσίασε ως πρωτότυπο δική της έρευνας με τιμή θεραπείας τα 4.000 δολάρια τον μήνα, αλλά μετά από αναλύσεις αποδείχτηκε ότι ήταν αντιγραφή της δράσης των μανιταριών Cordyceps.
Το κόστος θεραπείας ενός έτους για κάθε ασθενή θα φτάνει τις 48.000 δολάρια ΗΠΑ, δηλαδή κοντά στις 35.000,00 ευρώ.
Τώρα που το φάρμακο έχει εγκριθεί από το FDA, είναι νόμιμο να ισχυρίζονται ότι αυτό το απομονωμένο μόριο μπορεί να θεραπεύσει την μυϊκή σκλήρυνση, αλλά εξακολουθεί να είναι παράνομο να ισχυριστεί ότι ο μύκητας από το οποίο προέρχεται δηλαδή το μανιτάρι cordyceps – μπορεί να επιτύχει το ίδιο πράγμα.

Το ίδιο έχει γίνει μέ εκατοντάδες φάρμακα, και δεν φτανει που απομονώνετε μία δραστική ουσία απο τις εκατοντάδες του βοτάνου επειδή δεν μπορούν να το πατεντάρουν ολόκληρο με αποτέλεσμα να εκμηδενίζετε η συνεργαστική του δράση που έχει θεραπευτική αξία, προσθέτουν και χημικές ουσίες με αποτέλεσμα δεκάδες παρενέργειες στις περισσότερες περιπτώσεις..Και διαλαλούν βέβαια πως τα βότανα δεν έχουν καμιά φαρμακευτική αξία..

Η επιλογή είναι η γνώση! ☀️
*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

 Ακολουθήστε μας και στο Facebook

D.Pap

Νεότερη Παλαιότερη