Οι κορυφαίοι καταστροφείς της υγείας που προσφέρει και παράγει η φαρμακοβιομηχανία

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γεννιούνται με ασθένειες και διαταραχές, τις αποκτούν με την πάροδο του χρόνου από την κατανάλωση χημικών ουσιών, είτε μέσω της τροφής, ή με το νερό, τις εξωτερικές εφαρμογές στο δέρμα, την εισπνοή ή ενέσιμα. Ακόμη και ο αυτισμός είναι μια διαταραχή που αναπτύσσεται κατά τα πρώτα χρόνια της ζωής.

Ο καρκίνος είναι μια διαταραχή των κυττάρων όπου κάποια κύτταρα μεταλλάσσονται, πολλαπλασιάζονται ανεξέλεγκτα και τελικά επιτίθενται στα υπόλοιπα υγιή κύτταρα.
Η άνοια και τα εγκεφαλικά επεισόδια μπορεί να προέρχονται από την κατανάλωση ζωικών λιπών και ανθυγιεινών ελαίων για χρόνια, καθώς φράζουν τις φλέβες και τις αρτηρίες, διακόπτοντας το οξυγόνο και τη ροή του αίματος στον εγκέφαλο. Πώς μπορεί λοιπόν να "προγραμματιστεί" η βλάβη της υγείας από ορισμένους γκουρού και απατεώνες - επιστήμονες της φαρμακοβιομηχανίας; Εύκολα: χημικές ουσίες χρησιμοποιούνται στα επεξεργασμένα τρόφιμα για να τα κάνουν πιο νόστιμα και εθιστικά, για να τα διατηρήσουν και τελικά να οδηγήσουν τους καταναλωτές στο γιατρό για θεραπείες που απαιτούν και άλλες χημικές ουσίες. Επιπλέον, πολλά συνταγογραφούμενα φάρμακα προκαλούν εξάρτηση και τροφοδοτούν έναν φαύλο κύκλο «αστάθειας» της χρόνιας ασθένειας. Δεν πρόκειται για θεωρία συνωμοσίας και ίσως αποτελεί ένα θέμα που απαιτεί προσεκτική εξέταση.

Οι κορυφαίοι δώδεκα καταστροφείς της υγείας που προσφέρει η φαρμακοβιομηχανία
Ναι, η φαρμακοβιομηχανία έχει βάλει το χέρι της βαθιά στη δημιουργία και τον χειρισμό της βιομηχανίας τροφίμων, ποτών και γλυκών. Όλα αυτά εξασφαλίζουν περισσότερους "διαρκείς πελάτες " - ανθρώπους που δεν πιστεύουν ότι η άγνοιά τους στη διατροφή τους τροφοδοτεί τη δημιουργία όλων των προβλημάτων υγείας τους. Ας ρίξουμε μια ματιά στα χημικά που τροφοδοτούν τη συμβατική βιομηχανία τροφίμων και το σύστημα χρόνιας ιατρικής φροντίδας.

Χημικές ουσίες στα τρόφιμα. Υπάρχουν τεχνητές χρωστικές προερχόμενες από τη βιομηχανία πετρελαιοειδών, οι οποίες προκαλούν υπερκινητικότητα και καρκίνο.
Υπάρχει επίσης το εξάνιο, ένα αέριο που εκτός από τα καύσιμα χρησιμοποιείται για την επεξεργασία μαγειρικών ελαίων, όπως το canola oil (κραμβέλαιο) και το έλαιο σταφυλιού. Υπάρχει το γλουταμινικό νάτριο (MSG), ένα τροποποιημένο συμπυκνωμένο άλας που προκαλεί από ημικρανίες μέχρι και εγκεφαλική βλάβη. Ακόμα, στα περισσότερα συμβατικά κρέατα προστίθεται αμμωνία επειδή είναι τόσο μολυσμένα με βακτηρίδια και ιούς που χρειάζεται κάτι για να τα αντιμετωπίσουν προτού φτάσουν όλα στο ανθρώπινο στόμα. Τα τεχνητά γλυκαντικά όπως η ασπαρτάμη και η σουκραλόζη έχουν σχετιστεί με καρκίνο, ευερέθιστο έντερο, αύξηση βάρους και άγχος. Τα περισσότερα λευκά τρόφιμα γίνονται τεχνητά λευκά και σχετίζονται με εμφάνιση καρκίνου της ουροδόχου κύστης, του παγκρέατος και του προστάτη. Και βέβαια, υπάρχουν και οι γεννετικά τροποποιημένες τροφές.
2. Εμβόλια - Οι «ανοσοποιήσεις» είναι το «ιερό δισκοπότηρο» της Δυτικής Ιατρικής, όμως πρόκειται στην πραγματικότητα για μη ελεγχόμενη, επικίνδυνη, μη δοκιμασμένη, πειραματική ιατρική. Ελάχιστοι συνειδητοποιούν ότι και άλλα μολυσμένα κύτταρα εγχέονται στον μυϊκό τους ιστό μαζί με καρκινικούς ιούς, γενετικά τροποποιημένα βακτήρια και άλλα βλαπτικά κύτταρα.
3. Φάρμακα για υπερκινητικότητα, ελλειμματική προσοχή. Εάν το καλοσκεφτούμε, ο καθένας μας μπορεί να έχει συμπτώματα έλλειψης προσοχής ή υπερκινητικότητας λόγω της υπερβολικής κατανάλωσης ζάχαρης, του τεχνητού χρωματισμού των τροφίμων και στη συνέχεια της αναγκαστικής παρακολούθησης ενός βαρετού προγράμματος σπουδών στο σχολείο ή μιας δύσκολης συνάντησης εργασίας. Η όλη διάγνωση είναι μια απάτη που κάνει τους ανθρώπους να σκέφτονται ότι η χημική ανισορροπία τους είναι γενετική, ενώ στην πραγματικότητα προκαλείται από τις χημικές ουσίες που καταναλώνουν καθημερινά.
4. Οδοντικό αμάλγαμα (μαύρα σφραγίσματα). Ο υδράργυρος, ακόμη και σε ελάχιστες ποσότητες, προκαλεί νευρολογική βλάβη και καταστρέφει τον εγκεφαλικό ιστό.
5. Περιττές χειρουργικές επεμβάσεις: Αυτές περιλαμβάνουν αφαίρεση αμυγδαλών, αποκλίνοντα διαφράγματα, αφαίρεση φρονιμιτών, αφαίρεση της χοληδόχου κύστης και άλλες επεμβάσεις που συχνά δεν είναι απαραίτητες και παρέχουν τεράστια ποσά στη βιομηχανία της υγείας.
6. Μη συνταγογραφούμενα φάρμακα. Περιέχουν τεχνητά χρώματα και γλυκαντικά, προκαλώντας φλεγμονή, πονοκεφάλους, πόνους στο στομάχι, διάρροια και έχουν κατηγορηθεί για καρκίνο.
7. Η συμβουλή για μία ασπιρίνη τη μέρα. Αυτή είναι η πιο χαζή συμβουλή που έδωσε ποτέ οποιοσδήποτε γιατρός σε οποιονδήποτε ασθενή. Η ασπιρίνη επιβαρύνει το συκώτι, τα νεφρά και το πάγκρεας και οδηγεί σε κατάρρευση και πιθανή καταστροφή ζωτικών οργάνων του οργανισμού.
8. Αντιπηκτικά αίματος. Αυτές οι χημικές ουσίες εξαντλούν εντελώς τα θρεπτικά συστατικά στο ανθρώπινο σώμα, τροφοδοτούν τα καρκινικά κύτταρα και καταστρέφουν το ανοσοποιητικό σύστημα, δημιουργώντας ένα περιβάλλον στο αίμα που καλωσορίζει σχεδόν κάθε ασθένεια και διαταραχή γνωστή στον άνθρωπο.
9. Φάρμακα χοληστερίνης (στατίνες). Οι γιατροί λένε σε ανθρώπους που τρώνε καθημερινά λουκάνικα, αλλαντικά, μεταποιημένα γαλακτοκομικά προϊόντα, βλαβερά έλαια και λίπη ότι το πρόβλημα της χοληστερόλης τους είναι γενετικό και το έχουν κληρονομήσει από τους γονείς τους, οπότε ο μόνος τρόπος να το «διαχειριστούν» είναι με χημικά συνταγογραφούμενα φάρμακα με ανεπιθύμητες ενέργειες χειρότερες από την κατάσταση που καλούνται να αντιμετωπίσουν.
10. Φάρμακα υπέρτασης. Πάλι, απλά αλλάξτε τη διατροφή σας σε μια βιολογική διατροφή βασισμένη σε φυτικές τροφές και προσέξτε πώς το «γενετικό» πρόβλημα της αρτηριακής πίεσης εξαφανίζεται ταχύτατα!
11. Παυσίπονα. Τα περισσότερα παυσίπονα που χρησιμοποιούν όσοι πάσχουν από χρόνιους πόνους λόγω αρθρίτιδας, οστεοπόρωσης, μετεγχειρητικούς πόνους, πόνους νεύρων και ένα εκατομμύριο άλλους λόγους, είναι εξαιρετικά βλαβερά, προκαλούν εξάρτηση και είναι από τα πιο επικίνδυνα φάρμακα που μπορείτε να πάρετε.
12. Αναστολείς επαναπρόσληψης σεροτονίνης. Θέλετε η κατάθλιψη ή το άγχος σας να γίνουν ανυπόφορα, μέχρι το σημείο να σκέφτεστε την αυτοκτονία και την ανθρωποκτονία; Κανείς δεν το θέλει, αλλά ακριβώς αυτό κάνουν αυτά τα πειραματικά φάρμακα. Οι αναστολείς επαναπρόσληψης σεροτονίνης αποκόπτουν την κανονική παραγωγή σεροτονίνης (η έλλειψη αυτής προκαλεί άγχος) και ντοπαμίνης (η έλλειψη αυτής προκαλεί κατάθλιψη) και οι επιστήμονες πιστεύουν αλαζονικά ότι μπορούν να χειριστούν τις νευρικές ώσεις στον εγκέφαλο με χημικά κάτι που αποδεικνύεται λάθος. Σχεδόν κάθε μαζική ανθρωποκτονία τις τελευταίες δύο δεκαετίες έχει διαπραχθεί από κάποιον που παίρνει αναστολείς επαναπρόσληψης σεροτονίνης. Αυτό είναι ένα ψυχρό σκληρό γεγονός και η φαρμακοβιομηχανία όσο αποτελεί βασικό χορηγό τον ΜΜΕ δεν θα αφήσει ποτέ να το παρουσιάσουν.
*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

 Ακολουθήστε μας και στο Facebook 

D.Pap

Νεότερη Παλαιότερη