ΕΧΕΙ 20 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ


Η μυστηριακή τέχνη της Αγιουρβέδα, χρησιμοποιεί,

πέρα από τις ιδιαίτερες τεχνικές της και μία σειρά από προϊόντα της φύσης, των οποίων τις θαυματουργές ιδιότητες αγνοούμε, ως άνθρωποι της Δύσης.

Ένα από τα συνηθέστερα φρούτα που χρησιμοποιεί η αγιουρβέδα, είναι... το άμλα, ή όπως είναι γνωστό το ινδικό φραγκοστάφυλο!

Το άμλα είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και ιδιαίτερα σε βιταμίνη C, προσφέροντας 450mg, ανά 100γραμμάρια φρούτου, ποσότητα, περίπου δεκαπλάσια από το πορτοκάλι!
Χάρη στα συστατικά του, το άμλα έχει εξαιρετικές θεραπευτικές ιδιότητες απέναντι σε :στομαχόπονο, διαβήτη, προβλήματα στο συκώτι, δερματοπάθειες, τριχόπτωση.
Αναζητείστε το άμλα και καταναλώστε το είτε φρέσκο είτε αποξηραμένο για καλύτερη υγεία!

ΕΧΕΙ 20 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΕΧΕΙ 20 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ Reviewed by D. Papadopoulos on 12:00:00 μ.μ. Rating: 5
Από το Blogger.