Θεραπεία κυτταρίτιδας, τοπική λιποδιάλυση και αναδόμηση με το σύστημα Cavitation!


Θεραπεία κυτταρίτιδας, τοπική λιποδιάλυση και αναδόμηση με το σύστημα Cavitation!
9 στις 10 γυναίκες αντιμετωπίζουν πρόβλημα συσσωρευμένου λίπους και κυτταρίτιδας σε διάφορα σημεία του σώματος και κάποιο μικρό ποσοστό ανδρών κυρίως στην περιοχή της κοιλιάς.

Το σύστημα Cavitation αποτελεί έναν τρόπο αναίμακτης λιποαναρρόφησης με τη χρήση υπερήχων δημιουργεί βιολογική και θερμική αντίδραση στους υπό θεραπεία ιστούς.

Με αυτόν τον τρόπο κάνουμε θεραπεία τοπικής λιποδιάλυσης στην κοιλιά, τα χέρια, τους γλουτούς και τους μηρούς.




Η θεραπεία είναι ανώδυνη και μη επεμβατική.
Περνώντας την κεφαλή Cavitation πάνω από κάθε ζώνη εφαρμογής, μέσω των υπερήχων, έχουμε σαν φυσικό αποτέλεσμα τη δημιουργία φυσαλίδων στα λιποκύτταρα, με τελικό αποτέλεσμα την κατάρρευση και στη συνέχεια την αποβολή τους από το νεφρικό σύστημα. Στο τέλος της θεραπείας Cavitation, προτείνεται να κάνετε αποτοξίνωση μέσω της λέμφου με λεμφικό ντρενάζ.

Παράλληλα, πρέπει να ακολουθείτε κατάλληλο πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφή χαμηλών λιπαρών για να επιταχύνετε και να μονιμοποιήσετε το αποτέλεσμα.
Σκοπός της θεραπείας είναι η αύξηση της λιπόλυσης, η εξάλειψη της κυτταρίτιδας και ηβελτίωση της λεμφικής κυκλοφορίας. Η θεραπεία Cavitation εφαρμόζεται σε κέντρα αισθητικής κι αδυνατίσματος από προσωπικό κατάλληλα εκπαιδευμένο.

D.Pap

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη