Αφαιρέστε όλες τις τοξίνες από το σώμα σε 3 Ημέρες: Μια μέθοδος που προλαμβάνει τον καρκίνο, αφαιρεί το λίπος και το υπερβολικό νερό!



Αν και όλοι γνωρίζουμε ότι η επεξεργασία και μ οι ανθυγιεινές τροφές κάνουν πολύ κακό στο σώμα και στην υγεία μας, και είναι κάπως δύσκολο να τα αποφύγετε εντελώς. Αυτό το 3 ημέρο- επεξεργασία καθαρισμού θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε τη διατροφή σας, να μειώσει την επιθυμία για τα επεξεργασμένα τρόφιμα και να αποτοξινώσει το σώμα σας.

Δύο ημέρες πριν ξεκινήσετε με τη θεραπεία,
θα έπρεπε να σταματήσετε την κατανάλωση γαλακτοκομικών προϊόντων, όπως είναι αργή πέψη και μπορεί να αποτρέψει την επεξεργασία καθαρισμού. Πριν ξεκινήσετε τον καθαρισμό των πνευμόνων σας, το σώμα σας πρέπει να είναι καθαρό από τοξίνες που βρέθηκαν στα γαλακτοκομικά προϊόντα.

Το βράδυ πριν να ξεκινήσετε με αυτη την μέθοδο, θα πρέπει να πίνετε 1 φλιτζάνι φυτικό καθαρτικό (π.χ. Black Forest) τσάι, δεδομένου ότι θα βοηθήσει στον καθαρισμό των εντέρων από τοξίνες που μπορεί να προκαλέσουν δυσκοιλιότητα. Οι πνεύμονές σας δεν πρέπει να υπερφορτώνεται από μπλοκαρίσματα στο σώμα κατά τη διαδικασία της αποτοξίνωσης.

Το επόμενο πρωί, να προετοιμάσετε ένα ποτό με χυμό λεμονιού από 2 ολόκληρα λεμόνια και 1/2 φλιτζάνι νερό και πιείτε το πριν από το πρωινό. Αυτό θα βοηθήσει στην πέψη των ισχυρών αλκαλικών τροφίμων τα οποία, από την άλλη πλευρά, θα βοηθήσει τους πνεύμονές σας να αναγεννηθούν.
Στη συνέχεια, θα πρέπει να πίνετε 1,5 φλιτζάνι χυμό γκρέιπφρουτ όταν καταναλώνετε το πρωινό σας. Αν δεν σας αρέσει η γεύση του χυμού αυτού, μπορείτε να το αντικαταστήσετε με χυμό ανανά ή αραιώστε το με φρέσκο ​​νερό. Και τα δύο αυτά χυμούς, γκρέιπφρουτ και το χυμό ανανά, είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικές ουσίες που διατηρούν την υγεία του αναπνευστικού συστήματος σας.

Επιπλέον, μεταξύ πρωινό και το γεύμα σας, πιείτε 1 έως 1.5 του καθαρού χυμού καρότου. Αυτός ο χυμός θα βοηθήσει στην αλκαλοποιητική αίμα σας κατά τη διάρκεια της θεραπείας αποτοξίνωσης. Τα καρότα είναι επωφελείς για την αναπνευστική οδό, δεδομένου ότι είναι πλούσια σε βήτα-καροτίνη, που μετατρέπει το σώμα σε βιταμίνη Α

Στη συνέχεια, καντε ένα χυμό πλούσιο σε κάλιο, με το σέλινο, τον μαϊντανό, φυκια, τα καρότα και το σπανάκι. Πίνετε 1,5 φλιτζάνια χυμό καλίου με το γεύμα σας, το κάλιο είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που είναι καλό για τον καθαρισμό του σώματος, ειδικά αν καταναλωθούν ως υγρό. Επίσης, μπορείτε να αντικαταστήσετε αυτό το χυμό με καθαρό χυμό Νόνι αναμιγνύεται με ένα φλιτζάνι νερό. Μπορείτε να αγοράσετε το χυμό Νόνι σε καταστήματα υγιεινής διατροφής.
Το βράδυ, πιείτε ένα φλιτζάνι για την βλέννας-τσάι μια ώρα πριν από το δείπνο. Αυτό το τσάι είναι πλούσιο σε τζίντζερ, και μέντα, το οποίο είναι εκπληκτικό κατά της βλέννας , βουλωμένη μύτη και την κυκλοφοριακή συμφόρηση. Μπορείτε επίσης να βρείτε αυτό το τσάι σε σούπερ μάρκετ και καταστήματα υγιεινής διατροφής.

Στη συνέχεια, πριν πάτε για ύπνο, να πιείτε 340ml από καθαρό χυμό cranberry. Ο χυμός μούρων βοηθά κατά των βακτηρίων στους πνεύμονες που μπορεί να προκαλέσει μόλυνση. Cranberries είναι ισχυρά αντιοξειδωτικά, τα οποία είναι εξαιρετικά επωφελής για το αίμα και τα ούρα σας.

Η διαδικασία είναι η ίδια κατά τη διάρκεια της 3 ημέρα της θεραπείας. Τα αποτελέσματα θα είναι πολύτιμη: θα εξαλειφθούν οι τοξίνες, τα λίπη και το νερό, καθαρό πνεύμονες και πλήρως απεξαρτημένων σώμα!
*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

D.Pap

Νεότερη Παλαιότερη