ΜΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΣΤΕΟΧΟΝΔΡΩΣΗ



Αλάτι και λάδι: τα φάρμακα
Η θεραπεία της osteochondrosis είναι δύσκολο, αλλά όχι αδύνατη θεραπεία. Σας προτείνω να δοκιμάσετε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνταγή. Μετά την εφαρμογή του, δεν θα αισθανθείτε πόνο για αρκετά χρόνια.

Είναι ένα μείγμα μασάζ που είναι ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ με ακατέργαστο φυτικό λάδι και το αλάτι (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το θαλασσινό νερό).


Φαρμακευτικού μίγματος αμέσως την προετοιμασία για όλη τη διάρκεια της φαρμακευτικής αγωγής. Θα χρειαστούν 10 κουταλιές της σούπας αλάτι και 20 κουταλιές της σούπας λάδι (ελαιόλαδο, ηλιέλαιο).

Το φαρμακευτικό ένωσης για την θεραπεία της οστεοχόνδρωση.

Προετοιμασία:
Αλάτι και λάδι μίγμα σε ένα γυάλινο μπουκάλι. Κλείσιμο. Μετά από λίγες μέρες θα έχετε ένα ελαφρύ μείγμα.

Εφαρμογή:

Κάθε πρωί θα πρέπει να λιπαίνονται με έντονη μασάζ, τους αυχενικούς σπονδύλους σε χώρους όπου αισθάνεστε πόνο. Αρχικά μασάζ 2-3 λεπτά, κάθε μέρα προσθέτοντας άλλα 2-3 λεπτά, οδηγώντας τελικά το χρόνο μασάζ για 20 λεπτά. Μετά το τέλος του μασάζ, τυλίξτε το λαιμό με ενα υγρό, ζεστό πανί.
Κατά την εφαρμογή των διαδικασιών αυτών μπορεί να προκαλέσει ελαφρό ερεθισμό του δέρματος. Ως εκ τούτου, μετά το τέλος του μασάζ, σκουπίστε το δέρμα με ένα στεγνό πανί και πασπαλίστε με σκόνη για παιδιά.

Ως αποτέλεσμα των μαθημάτων 10-ημερών της θεραπείας διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και βελτιώνει την μυϊκή αναγέννηση του χόνδρου και του ιστού των οστών. Μετά από 8-10 διαδικασίες έχουμε παρατηρήσει μια ριζική αλλαγή.

Επαναφέρει τη ροή του αίματος στην περιοχή του λαιμού της σπονδυλικής στήλης, εξαφανίζονται πονοκεφάλους και βελτιώνει την όραση . Αυτό συνδέεται με το γεγονός ότι το σώμα είναι απαλλαγμένο από την τοξίνη, η οποία με τη σειρά της ομαλοποίηση του μεταβολισμού.

Στη διαδικασία του καθαρισμού μπορεί να αισθάνεσται λίγο υπνηλία ή ζάλη. Αλλά αυτό δεν συμβαίνει συχνά. Κατά κανόνα, η θεραπεία της οστεοαρθρίτιδας με τον τρόπο αυτό ρέει χωρίς παρενέργειες, και παρέχει εξαιρετικά αποτελέσματα.

*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας. 

D.Pap

Νεότερη Παλαιότερη