Ο κολλοειδής άργυρος για θεραπεία αρθρίτιδας ρευματίτιδας και καρκίνου.

Ο άργυρος έχει υπάρξει πολύτιμο μέταλλο για αιώνες.
Στην θεραπευτική χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες από την Κινέζικη ιατρική και από την Αγιουρβέδα.
Οι θεραπευτές στην Ευρώπη και την Αμερική, στα μέσα του 19ου αιώνα ανανέωσαν την πρακτική της χρήσης του με την παρασκευή της κολλοειδούς μορφής του, με υδατικό δηλαδή διάλυμμα σωματιδίων αργύρου.
Ωστόσο η πολύ υψηλές τιμές και η χαμηλή ποιότητα των προϊόντων της διεθνούς αγοράς κράτησαν την ζήτησή του πολύ χαμηλά.
Σήμερα, νέες τεχνολογίες έχουν καταστήσει τον κολλοειδή άργυρο προσιτό στον καταναλωτή.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΛΛΟΕΙΔΗΣ ΑΡΓΥΡΟΣ?

Ο άργυρος είναι ένα μέταλλο που βρίσκεται μέσα στο σώμα σε ελάχιστες ποσότητες. Παλιότερα, τον ελάμβανε κάποιος μέσω της τροφής - πάντα σε μικρές ποσότητες, και αυτό γιατί αποτελούσε στοιχείο που περνούσε στην διατροφική αλυσίδα από το έδαφος. Τώρα που τα καλλιεργήσιμα εδάφη είναι πλέον φτωχά, σπάνια μπορεί να προσληφθεί ο άργυρος διατροφικά.
Η μελέτη για τις θεραπευτικές ικανότητες του αργύρου άρχισε από το 19ο αιώνα μετά από την ανακάλυψη (στα 1970 απ΄τον Γερμανό γυναικολόγο Κάρλο Κρέδε) της ισχυρής αντιμικροβιακής δράσης του νιτρικού αργυρού σε διάλυμα περιεκτικότητας 1%. Με αυτή την ανακάλυψη έδωσε την δυνατότητα να εξαλειφθεί η πυώδης βλεννόρροια καθώς και φλεγμονές των ματιών στα νεογέννητα, στα μαιευτήρια της Γερμανίας. Ουσιαστικά απ’αυτή τη στιγμή άρχισε καινούρια εποχή στη μελέτη για προφύλαξη από τις επικίνδυνες ασθένειες, τις οποίες προκαλούν τα βακτηρίδια και οι ιοί.

Ο άργυρος, σε μορφή ενδοφλέβιας εφαρμογής χρησιμοποιήθηκε με επιτυχία για την θεραπεία της σηψαιμικής αρθρίτιδας, της ρευματίτιδας, ρευματοειδών καρδιοπαθειών, ρευματοειδούς αρθρίτιδας, βρογχικού άσθματος, γρίπης, οξέων αναπνευστικών προβλημάτων, βρογχίτιδας, πνευμονίας, πυώδους σηψαιμικής μόλυνσης, bruselles. Εσωτερικά, για τη θεραπεία γαστρίτιδας, φλεγμονών και έλκους του γαστρεντερικού σωλήνα και εξωτερικά, για την θεραπεία αφροδισίων νοσημάτων, πυωδών πληγών και εγκαυμάτων.
Ερευνητές είχαν αποδείξει, ότι τα ιόντα του αργύρου κατέχουν τη εκφραστική ικανότητα να σκοτώνουν τους ιούς της ακμής, της γρίπης Α-1, Β, Mitrs, κάποιους έντερο- και αδενο-ιούς. Επίσης σκοτώνει ή τουλάχιστον αποδυναμώνει τον ιό του AIDS.
Σήμερα είναι γνωστό ότι το ιόν αργύρου είναι τοξικό για τα βακτήρια και τους ιούς, επηρεάζοντας αρκετές από τις λειτουργίες τους, όπως η αναπνοή.
Στην καθημερινή ιατρική πράξη πιο συχνά χρησιμοποιείται διάλυμα νιτρικού αργύρου, κυρίως, ως σταγόνες για τα μάτια, που είναι και το πρώτο αποτελεσματικό αντιβιοτικό που χρησιμοποιήθηκε στην ιστορία της Ιατρικής, τα προϊόντα κολλοειδούς αργύρου που βασίζονται στη διασπορά και εναιώρηση πάρα πολύ μικρών σωματιδίων αργύρου.

"Είναι γνωστό πως εδώ και χρόνια ψάχνομαι μανιωδώς για το γρήγορο κλείσιμο των μικρών κατακλίσεων.
Τους τελευταίους μήνες έχω ανακαλύψει δύο αποτελεσματικά «ματζούνια» που πραγματικά κάνουν turbo κλείσιμο στις κατακλίσεις:
Το πρώτο ονομάζεται Κολλοειδής άργυρος και δεν είναι τίποτα περισσότερο από ιόντα αργύρου σε πόσιμο νερό.
Εάν ψάξετε στο Google για «Κολλοειδής άργυρος» στην ελληνική γλώσσα, θα βρείτε πολλά σχετικά κείμενα. Δεν υπάρχουν πολλές αναφορές για τις εφαρμογές του Κολλοειδούς αργύρου στη θεραπεία των κατακλίσεων, αλλά πραγματικά κάνει πολύ καλή δουλειά.
Εάν μια κατάκλιση εμβαδού 3 χιλιοστών και μηδενικού βάθους χρειάζεται 8 μέρες για να κλείσει και να σχηματίσει κανονικό δέρμα, με την εφαρμογή Κολλοειδούς αργύρου χρειάζονται μόνο 4 μέρες. Εάν χρησιμοποιηθεί και σε συνδυασμό με την κρέμα Helixderm(κρέμα με βάση το σάλιο σαλιγκαριού), τότε είναι πλέον βέβαιη η ταχύτατη επούλωση της κατάκλισης.
Ο Κολλοειδής άργυρος έχει ωστόσο και μια επιπλοκή που ονομάζεται «Αργυρία». Πληροφορίες για την Αργυρία μπορείτε να βρείτε στο Google, αλλά συνοπτικά θα μπορούσαμε να πούμε πως εάν χρησιμοποιούμε διάλειμμα Κολλοειδούς αργύρου σε χαμηλές συγκεντρώσεις (κάτω από 0,7 mg ανά λίτρο για εξωτερική χρήση ή όταν πρόκειται για πόσιμο από 0,03 mg έως 0,1 mg ανά λίτρο), δεν υπάρχει κίνδυνος σύμφωνα με τους ερευνητές.
Το δεύτερο ματζούνι είναι το Υαλουρονικό οξύ, που ανήκει στην κλασική ιατρική. Πολλά σκευάσματα με Υαλουρονικό οξύ πωλούνται στα φαρμακεία. Το Υαλουρονικό οξύ είναι καταπληκτικό όταν πρόκειται για κλείσιμο πολύ μικρών κατακλίσεων και το κυριότερο είναι πως διευκολύνει τη βελτίωση της ποιότητας του δέρματος στην περιοχή του ουλώδη ιστού, που εμφανίζεται ως ουλή στις παλιές κατακλίσεις.
Το Υαλουρονικό οξύ σε συνδυασμό με τον Κολλοειδή άργυρο έχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα."
ΠΗΓΗ: Νίκος Βουλγαρόπουλος, περιοδικό Αυτονομία, www.disabled.gr,

Η μέθοδος του Δρ Robert O. Becker για τον καρκίνο με τον κολλοειδή άργυρο

Στη δεκαετία του 1980, ο Δρ Becker χρησιμοποιούσε πολύ μικροσκοπικές ποσότητες αργύρου σε μια καλλιέργεια καρκινικών κυττάρων, χρησιμοποιώντας μικρά θετικά ρεύματα με μικροενισχυτή ηλεκτρικής ενέργειας. Αυτό προκαλεί τα καρκινικά κύτταρα να αποδιαφοροποιούνται και να ξαναγίνονται βλαστικά κύτταρα, που στη συνέχεια μέσω μιτωτικής κυτταρικής διαίρεσης επαναδιαφοροποιούνται σε υγιείς εξειδικευμένους τύπους κυττάρων. Η αντικαρκινική δράση είναι το αποτέλεσμα της συνδυασμένης δράσης της ηλεκτρικής τάσης και τα ηλεκτρικών ιόντων αργύρου. Είναι μια ηλεκτροχημική επεξεργασία και τα ιόντα αργύρου συνδέονται με κάποια ομάδα υποδοχέα στην επιφάνεια της μεμβράνης των καρκινικών κυττάρων. Μετά από αυτό γίνεται σύνδεση, με μια πρωτεϊνη μεταφορέα της ηλεκτρικής φόρτισης που στέλνει ένα σήμα στον πυρήνα του καρκινικού κυττάρου που ενεργοποιεί τα γονίδια αποδιαφοροποίησης των κυττάρων.

Οι νέες θεραπείες με κολλοειδή άργυρο

Ένα ειδικά προετοιμασμένο ισοτονικό διάλυμα αργύρου νανοσωματιδίων θα πρέπει να εγχέεται απ 'ευθείας σε βασικές περιοχές  του όγκου, ίσως επανειλημμένα, επί μεγάλο χρονικό διάστημα, έως ότου εξαλειφθούν τα καρκινικά κύτταρα. Η έγχυση θα μπορούσε να γίνει με αξονική τομογραφία ή μαγνητική τομογραφία ή άλλες απεικονιστικές τεχνικές, έτσι ώστε οι γιατροί να κάνουν την έγχυση με ακρίβεια. Η  ιατρική επιστήμη φαίνεται να κινείται προς αυτή την κατεύθυνση.

Κολλοειδής Άργυρος από το στόμα

Μαρτυρίες αναφέρουν αυτόματες υφέσεις του καρκίνου τους με κολλοειδή άργυρο. Ο μόνος κίνδυνος είναι η χρώση του δέρματος.

Παράδειγμα θεραπείας καρκίνου με κολλοειδή άργυρο και άλλα συμπληρώματα

1. Πίνετε κολλοειδή άργυρο σε νερό αρκετές φορές την ημέρα μεταξύ των γευμάτων για τέσσερις εβδομάδες.

2. Πίνετε Flor Essence τσάι (Essiac) τέσσερις φορές την ημέρα - μια ώρα πριν από κάθε γεύμα και πριν τον ύπνο.

3. 10 γραμμάρια βιταμίνης C λαμβάνονται από το στόμα κατά τη διάρκεια της ημέρας για να ενισχυθεί το ανοσοποιητικό σύστημα. Η ενδοφλέβια βιταμίνη C είναι προτιμότερη.

4. Μια πολυβιταμίνη με επιπρόσθετα ανόργανα άλατα λαμβάνεται καθημερινά για να  ενισχυθεί το ανοσοποιητικό σύστημα. Πρόσθετα χορηγείται βιταμίνη Ε, D, A, και σελήνιο.

5. Πολλά  ωμά λαχανικά και φρούτα πρέπει να καταναλώνονται καθημερινά.

Αντίθετα, η χημειοθεραπεία τσακίζει το ανοσοποιητικό σύστημα ενός ατόμου και μετά είναι εξαιρετικά δύσκολο για το σώμα να καταπολεμήσει τον καρκίνο.

Ο κολλοειδής άργυρος χρησιμοποιείται και για τη θεραπεία και του καρκίνου των ζώων.

Καρκίνος του δέρματος και κολλοειδής άργυρος

Στην περίπτωση αυτή ο κολλοειδής άργυρος πρέπει να χρησιμοποιείται κάθε μέρα  εσωτερικά, καθώς επίσης και εξωτερικά χρησιμοποιώντας ένα υγρό πανί εμποτισμένο με κολλοειδή άργυρο, απευθείας πάνω στον  καρκίνο και μετά πρέπει να αφήσετε την περιοχή να στεγνώσει στον αέρα.

Ο Κολλοειδής Άργυρος και το DMSO για τους Καρκινοπαθείς

Τα καρκινικά κύτταρα μπορούν να επιστρέψουν στην υγιή τους κατάσταση μέσα σε 24 ώρες όταν αντιμετωπιστούν με ένα ειδικό πρωτόκολλο που αποτελείται από Διμεθυλοσουλφοξείδιο (DMSO) και κολλώδη άργυρο, όπως ισχυρίζονται κάποιο ειδικοί.

Η θεωρία πίσω από το α είναι ότι ο καρκίνος προκαλείται από ένα ειδικό μικρόβιο που μπαίνει μέσα στα υγιή κύτταρα και τα κάνει καρκινογόνα.

Διμεθυλοσουλφοξείδιο (DMSO)

Το Διμεθυλοσουλφοξείδιο είναι ένα υποπροϊόν της βιομηχανίας ξύλου. Είναι τόσο δυνατό σα βιομηχανικό διαλυτικό, αλλά θεωρείται απολύτως ασφαλές για ανθρώπινη χρήση.

Το  DMSO κινείται γρήγορα μέσα από τις κυτταρικές μεμβράνες και μέσα στο κύτταρο το DMSO αλλάζει την δομή των μορίων του νερού και αυξάνει την κυτταρική διαπερατότητα και γίνεται πιο εύκολα διαπερατή για τον κολλοειδή άργυρο.

Κολλοειδής άργυρος

Ο κολλοειδής άργυρος μπορεί  να σκοτώνει τα μικρόβια και να τα κρατά έξω από το κυκλοφοριακό σας σύστημα. Εφόσον, αρκετοί τύποι καρκίνου εξαπλώνονται μέσω μικροβίων, η εξόντωση των μικροβίων είναι σημαντικά στην καταπολέμηση του καρκίνου, όπως σημαντική είναι και η υπερενίσχυση του ανοσοποιητικού σας συστήματος. Το DMSO αυξάνει την διαπερατότητα του κυττάρου και μπαίνει μέσα ο κολλοειδής άργυρος στο εσωτερικό των κυττάρων, όπου διαμένουν τα μικρόβια του καρκίνου. Αφού μεταφερθεί μέσω της κυτταρικής μεμβράνης από το DMSO, ο κολλοειδής άργυρος μπορεί να καταστρέψει τα μικρόβια που υπάρχουν μέσα στα κύτταρα.

Το πρωτόκολλο, επίσης, βοηθά στην μετατροπή των καρκινικών κυττάρων σε φυσιολογικά κύτταρα. Τα καρκινικά κύτταρα είναι πράγματι σε θέση, μέσα σε 2 ή 3 εβδομάδες, να αποκαταστήσουν τον Κύκλο του Krebs και την Αλυσίδα Μεταφοράς Ηλεκτρονίων, ώστε να γίνει φυσιολογικές και τα κύτταρα να γίνουν ξανά διαφοροποιημένα.

Η αλλαγή του τρόπου ζωής με την κατάλληλη διατροφή, τη διαχείριση του άγχους, την υγεία του ήπατος, την αποτοξίνωση και την άσκηση, σίγουρα θα δράσουν συνεργικά με το προτεινόμενο πρωτόκολλο.

Η αυτοθεραπεία είναι το μυστικό για τη θεραπεία του καρκίνου.

Μόνοι σας θα αυτοθεραπευθείτε φθάνει να το πιστέψετε!

Ο κολλοειδής άργυρος  παρασκευάζεται με φιλτραρισμένο και διπλά απεσταγμένο νερό και άργυρο φαρμακευτικής καθαρότητας για μέγιστα αποτελέσματα. Κατά την διαδικασία αυτή φορτίζονται ηλεκτρικά τα σωματίδια – μόρια του αργύρου με αποτέλεσμα να μπορούν να συγκρατούνται δομικά μέσα σε απιονισμένο νερό. Το διάλυμα που προκύπτει είναι και σταθερό και ομοιογενές.
Το διάλυμα περιέχει ιονισμένα σωματίδια αργύρου με μέγεθος σωματιδίου 0,001 microns και έχει μέση συγκέντρωση 20 ppm.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: 99,99% καθαρό ασήμι, απεσταγμένο νερό

ΧΡΗΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ: Εφαρμόστε στην πάσχουσα περιοχή με καθαρή γάζα 2-3 φορές την ημέρα
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο εσωτερικό των αυτιών και στα ρουθούνια τηςμύτης

ΧΡΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ = ΠΟΣΙΜΟ: Μπορείτε να πάρετε ένα μικρό κουταλάκι του γλυκού έως και τρεις φορές την ημέρα με άδειο στομάχι.
*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

 Ακολουθήστε μας και στο Facebook 

D.Pap

Νεότερη Παλαιότερη