Απαλλαγείτε από πέτρες στα νεφρά με αυτή τη συνταγή

Σήμερα όλο και περισσότεροι άνθρωποι υποφέρουν από πέτρες στα νεφρά, αυτό το πρόβλημα προκαλείτε συχνά από το νερό και τρόφιμα που καταναλώνουμε.
Για να σας βοηθήσουμε σε αυτό το ζήτημα θα σας παρουσιάσουμε σήμερα μία συνταγή που βοηθάει στην αφαίρεση της πέτρας από τα νεφρά, και την αποβολή τους από το σώμα.

Θα χρειαστείτε:

250 γρ. μέλι
250 γρ ρίζα μαϊντανού (πετροσέλινο)
250 ml παρθένο ελαιόλαδο
250 γρ. κεχρί
250 γρ.λεμόνι μαζί με τη φλούδα
Προετοιμασία:

Πλύνετε καλά τα λεμόνια με άφθονο νερό και τη ρίζα του μαϊντανού, αμέσως μετά κόψτε σε φέτες τα λεμόνια και χτυπήστε τα στο μπλέντερ, προσθέστε το κεχρί, το μέλι, το ελαιόλαδο και τη ρίζα, χτυπήστε τα στο μπλέντερ μέχρι τα υλικά σας να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα.

Δείτε τι είναι το κεχρί;

Το μείγμα που μόλις φτιάξαμε πρέπει να φυλάσσετε στο ψυγείο.

Είναι μια αποτελεσματική συνταγή που θα σας βοηθήσει στη διάλυση και την αφαίρεση της πέτρας στα νεφρά.

Τρόπος χρήσης:
Για όσους έχουν πέτρες στα νεφρά και τη χοληδόχο κύστη τότε η παραπάνω συνταγή είναι η κατάλληλη και θα πρέπει να λαμβάνουν μία κουταλιά από το μείγμα το πρωί και μία το βράδυ με άδειο στομάχι.

Θα πρέπει επίσης να τονίσουμε ότι είναι πολύ σημαντικό κατά τη χρήση της θεραπείας να καταναλώνετε μεγάλες ποσότητες νερού. τουλάχιστον 2 λίτρα την ημέρα.

Είναι επίσης πολύ σημαντικό να θυμάστε ότι σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να συμβουλεύεστε το γιατρό σας καθώς εκείνος γνωρίζει καλύτερα την πάθηση σας και θα σας δώσει την κατάλληλη συμβουλή.
*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

 Ακολουθήστε μας και στο Facebook 

D.Pap

Νεότερη Παλαιότερη